nevite kolik stoji pridelani klice na e36 bez dalky, mel jsem ho jen malinko ohly tak jsem ho dal do sveraku a on krupnul to sem docela koukal byl fakt jen o 2mm vyboceny a ted uz mam jen jeden
asi to udelat tou levnejsi variantou ale chtel bych aby to vypadalo stejne ten plast v klici s bavorackym znackem:? Pripadne jestli znate misto kde to delaj okoli prahy
Ahoj klíče na BMW dělají přímo pod Nuselským mostem, kousek za divadlem na Fidlovačce, myslím že se ta firma jmenuje Rieger, za klíč jsem tam nechal asi 250,-, sice nemá znak BMW ale jako náhradní stačí, určitě, jsou schopni ti tam poradit když budeš chtít jiný.
Mno řešim stejný problém. Možná je to blbost teda asi určitě je to blbost tak sorry ale dá se udělat na E36 ten klíč vyhazovací jak ma nové BMW??? Myslim tu černou krabičku se znakem BMW jak je tam schovanej klíč a de se jakoby vyhodit. Jako mám VW nebo Škoda. Dik Mooooooc se mi líbí
to asi jde ,nekde sem to taky videl ale prijde mi ze se to k tomu autu nehodi jestli teda jde o ten skodovacky .Kazdopadne se tam asi pod ten nuselak stavim diky vsem
Lukybar píše:Mno řešim stejný problém. Možná je to blbost teda asi určitě je to blbost tak sorry ale dá se udělat na E36 ten klíč vyhazovací jak ma nové BMW??? Myslim tu černou krabičku se znakem BMW jak je tam schovanej klíč a de se jakoby vyhodit. Jako mám VW nebo Škoda. Dik Mooooooc se mi líbí
Také mě toto téma zajímá mám pouze jeden klíč třítlačítkovej a chtěl bych ještě nějaký s kterým auto odemknu a nastartuji, kdyby něco.
Asi se nedá udělat jinde klíč ještě s centrálem mimo origo BMW že
Slid píše:Také mě toto téma zajímá mám pouze jeden klíč třítlačítkovej a chtěl bych ještě nějaký s kterým auto odemknu a nastartuji, kdyby něco. Asi se nedá udělat jinde klíč ještě s centrálem mimo origo BMW že
To by mě taky zajímalo, kolik je cena. A kolik stojí naprogramování do imobilizéru. Mám dálkovej klíč, jako se dával ze začátku do E46. (já mám E36)
Ze zkusenosti poradim.Mam auto s imobil. a zabezpečením z fabriky a klič bez dalky stal v BMW 1200,- a s dálkou 4800.-, staci dojit s obcankou a techničakem(velkym) a udelaji aposlou do tydne.
Jiank jsem to byl zkouset v beznych klicnictví a vsude mi rekl ze udela maketu na otevreni, ale nevypne mi to za bezpeceni a ani nenastartuju.To mi rekl nezavisle kazdej kličnik.
Pete píše:Ze zkusenosti poradim.Mam auto s imobil. a zabezpečením z fabriky a klič bez dalky stal v BMW 1200,- a s dálkou 4800.-, staci dojit s obcankou a techničakem(velkym) a udelaji aposlou do tydne. Jiank jsem to byl zkouset v beznych klicnictví a vsude mi rekl ze udela maketu na otevreni, ale nevypne mi to za bezpeceni a ani nenastartuju.To mi rekl nezavisle kazdej kličnik.
Ano, protože kód v čipu imobilizéru je delší než v těch, které se běžně používají. Tj. zámečníci na ně nemají čtecí zařízení, ani na co potom zaznamenat kopii
Pete píše:Ze zkusenosti poradim.Mam auto s imobil. a zabezpečením z fabriky a klič bez dalky stal v BMW 1200,- a s dálkou 4800.-, staci dojit s obcankou a techničakem(velkym) a udelaji aposlou do tydne. Jiank jsem to byl zkouset v beznych klicnictví a vsude mi rekl ze udela maketu na otevreni, ale nevypne mi to za bezpeceni a ani nenastartuju.To mi rekl nezavisle kazdej kličnik.
Ano, protože kód v čipu imobilizéru je delší než v těch, které se běžně používají. Tj. zámečníci na ně nemají čtecí zařízení, ani na co potom zaznamenat kopii
Mám přesně jenom tyhle dva klíče. Se docela bojim, aby si ten jeden dálkovej nenechal nějakej čorkař a pro moje autí si nepřišel....