Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Klíč v zámku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
kabu
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od kabu »

Ahoj, tak sem si to teďko pádil domů, odmikal sem kufr, a klíček už sem spátky neotočil, a nejde vytáhnout... Po hodině zápasení sem to vzdal a kolíč tam nechal(alarm to jistí :) ) hold dneska nebdu spát. Jak ten klíč mam z toho dostat??? A je to tim že je zámek v pí** nebo čim??? PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍm!!!! SPĚCHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Děkuji :twisted:
us-tim
Klubové ID: 1445
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od us-tim »

a co mas vubec za auto?
kabu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od kabu »

Taky dobrá otázka... to nei vůbec špatný vědět... Mam 318i e36 z roku 92
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

No zkusil bych kolem klice striknout oleje a zkouset ruzne s nim hybat a pritom i dopredu dozadu. Kdyz nepujde vlizt skrz vnitrek do kufru sundat dekl a zezadu zamek vyhodit ale nevim jak se da do sedana nebo coupe dostat do kufru...
us-tim
Klubové ID: 1445
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od us-tim »

asi s tim zajet j zamecnikovi, ten uz si nejak poradi a potom do servisu a vymenit celej zamek v kuftu...a nebo pokud nepouzivas kufr tak klic zalomit v zamku a mas po starostech :)
kabu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od kabu »

No, tak včera už sem to nějak všechno objel... byl sem nejdřív v servisu, tam mi řekli že musim nějakym spůsobem vyndat zámek i s tim klíčem a pak zajet k zámečníkovi... Na otázku jak vindat ten zámek s klíčem mi bylo odpovězeno že ho klíček musim oříznout aby prošel tou dírou ven spolu se zámkem, že klíč tak drahej neni... Tak sem klíček opiloval vyndal zámek a začal objíždět zámečnictví... V prvnim mi řekli, že když klíček nejde vyndat, tak že to opravit nejde, a na otázku kolik za novej klíč mi řekli kolem 1000!!!!!!! :evil: Putoval sem k druhýmu zámečníkovi, byla tam nějaký ženská, a ta mi řekla, že de všechno opravit, ale že tam neni žádnej opravář, že mi zavolají. Po hoďce zavolal nějakej nepříjemnej chlap, řek že to pujde a že to bude za 800!!!! :evil: Tak sem to teda nechal opravit... Pak sem si pro to přišel, nějak to celí rozřezal a slátal do hromady, že mi ani ten zámel nešel šoupnout na doraz do dirky že sem si ho musel ještě připilovat... uýž mi to de, a už tam ten klíč(ořezanej :D ) nikdy nestrčim...
Odpovědět