přesně jak je odkaz v této sekci nahoře... mám vytržený pravý přední silenblok na zadní nápravě...
otázka zní, dá se sehnat ty vystužující mističky které se tam pak určitě přivaří,nebo řešil to někdo a jak?
nebo kolik to stálo v servisu...
popřípadě, kudy se na to podívám z vrchu? myslim z auta, jestli je to ještě kufr, nebo už kuli tomu musim sundat sedačky?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vytržená zadní náprava...325 potřebuji info
-
ewelynea
- Klubové ID: 1449
- Kontaktovat uživatele:
tak presne to jsem resila cca pred mesicem...akorat nalevo...all píše:přesně jak je odkaz v této sekci nahoře... mám vytržený pravý přední silenblok na zadní nápravě...
otázka zní, dá se sehnat ty vystužující mističky které se tam pak určitě přivaří,nebo řešil to někdo a jak?
nebo kolik to stálo v servisu...
popřípadě, kudy se na to podívám z vrchu? myslim z auta, jestli je to ještě kufr, nebo už kuli tomu musim sundat sedačky?
muzu ti jen rict vlastni zkusenost, dala jsem to do servisu kde museli sundat komplet zadni napravu a svarit to ani jsem nic nemusela shanet mechanik si poradil sam. Zabralo mu to skoro cely den a nechala jsem tam cca 4 tis. je fakt ze trochu protekcne tak bych si mozna pripravila treba o litr vic...