Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vytržená zadní náprava...325 potřebuji info

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
all
Klubové ID: 1018

#1 Příspěvek od all »

přesně jak je odkaz v této sekci nahoře... mám vytržený pravý přední silenblok na zadní nápravě...
otázka zní, dá se sehnat ty vystužující mističky které se tam pak určitě přivaří,nebo řešil to někdo a jak?
nebo kolik to stálo v servisu...
popřípadě, kudy se na to podívám z vrchu? myslim z auta, jestli je to ještě kufr, nebo už kuli tomu musim sundat sedačky?
all
Klubové ID: 1018

#2 Příspěvek od all »

popřípadě, jestli nevíte o nějakym dobrym servise kde to udělaj za rozumnej peníz a hlavne dobrě.... okolí Kutné Hory, Kolín, Poděbrady nebo tak kolem
ewelynea
Klubové ID: 1449
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ewelynea »

all píše:přesně jak je odkaz v této sekci nahoře... mám vytržený pravý přední silenblok na zadní nápravě...
otázka zní, dá se sehnat ty vystužující mističky které se tam pak určitě přivaří,nebo řešil to někdo a jak?
nebo kolik to stálo v servisu...
popřípadě, kudy se na to podívám z vrchu? myslim z auta, jestli je to ještě kufr, nebo už kuli tomu musim sundat sedačky?
tak presne to jsem resila cca pred mesicem...akorat nalevo...
muzu ti jen rict vlastni zkusenost, dala jsem to do servisu kde museli sundat komplet zadni napravu a svarit to ani jsem nic nemusela shanet mechanik si poradil sam. Zabralo mu to skoro cely den a nechala jsem tam cca 4 tis. je fakt ze trochu protekcne tak bych si mozna pripravila treba o litr vic...
Odpovědět