Podařilo se vám to už někomu... vytrhnout šroub z diferencialu u silentbloku ? Doufám, že z toho pochopíte co myslím teďka při řazení to dělá pěkný rány... asi budu muset diferák sundat a udělat novej závit...
Tak chlapáci ...... už nebudu muset dělat závit dneska jedu v klídku ve městě a potom jsem lehce přidal a slyším jenom DRRRRRR jak jde diferak pekne pres zuby ..... takže mě čeká výměna diferáku ..... je to ale stejně paráda jet přes kilometr do kopce na zpátečku
Tak to je hustý kolego pak napis jak dlouho trvala vymena, chtel bych dat samosvor, tak abych vedel co to bude prace.
Jinak držim pri tobe, at se nic dal ne...e !
Pete píše:Tak to je hustý kolego pak napis jak dlouho trvala vymena, chtel bych dat samosvor, tak abych vedel co to bude prace. Jinak držim pri tobe, at se nic dal ne...e !
Určitě dám vědět, pokud to půjde.... tak to zdokumentuju
Nazdar dělal jsem to sice na e30, ale mám pocit že to není tak velký rozdíl, celá výměna trvala necelý 3 hodiny, nejhorší je dostat tam poloosy, hodně štěstí.
Tak už mám hotovo ...tím jak se pohyboval diferencial, tak vypadavala poloosa a tedkon se original sroub odvrtal a dal se tam novej vysokopevnostní na matku a drží jako ďábel