Mám problém když zavírám dveře tak to chce fakt sílu možná víc než u starý 120 ale vůbec nevim co s tim páč dveře seděj parádně a bouraný to taky nebylo a navíc je to na obouch stranách přibližně stejný je to normální??
zkus si při zavírání nechat pootevřené i nějaké jiné dveře, jestli ti to pomůže pročisti ventilační mřížky (takové gumové žebra), které jsou schované někde v kufru pod zadním nárazníkem.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
chce to WDckom prestriekat ten mechanizmus co je vo dverach, ten odvodnuje, a odstranuje osadeniny starej vazeliny, potom na to streknes tekutu vazelinu od WURTH S2000. dvere budu jak nove.
no ja to zkusim třeba otevřu kufr a když to bude lepší tak to vyčistim...no a ještě ten problém s těma hodinama mi nikdo neporadí??někdo s compactem???
no konečně někdo s compactem no ty hodiny vedle radia na pravo mám je vypojený páč když je zapojim tak ukazujou jen PPP a nic s nima nejde jak se laďěj nebo co je to to PPP
weezer píše:ok a jak se mám dát fotku??Nebo ti ji mám poslat??
dej si http://www.imageshack.us nahod tam fotku, uploaduj a pak zkopiruj druhej adresni radek z asi 3 nebo ctyr vypsanych, je to radek pro fora, ten radek sem okopiruj a nam to ukaze fotku i s nahledem
ja myslel ze vyfotis, co ti to ukazuje, a vlastne jak to vypada, jestli to je male BC nebo jen hodiny..
a jeste me napadlo jestli nemas nahodou manual..
ja se mrknu jestli tam o tom neco neni..
no to je pokud se zobrazí PPP vyhledejte servis BMW bomba no a tam mi řekl mechanik že se v tahle starejch autech nikdo nevyzná tak jsem mu chtěl prokopnout prdel ale díkas ja totiž nemám manuál a tobě ty hodiny ukazujou jen hodiny nebo i průměrnou spotřebu???
to budu mít asi taky páč mám zakladní výbavu a jak ladíš ty hodiny???když jsem to koupil nebylo tam radio ale jen iso zasuvka tak jsem si koupil origo ale zapojil jsem ho jen na přechodku iso-bmw a ne naostro tak třeba jestli to není něják spojený s radiem a proto to ukazuje PPP