Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Šípovité pneu na BMW?
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Vybiram letni pneu - budu kupovat nove pouze dopredu - na zadek to fakt cenu nema
takze rozmer 225/40/18, libi se mi Goodyear 225/40 R18 92Y Eagle F1 ve vsech testech vychazeji hodne dobre a spoustu lidi s nima ma dobre zkusenosti, ale nekde jsem kdysi cetl ze na bmw sipaky nejsou dobre, i kdyz netusim proc by tomu tak melo byt tak se radsi poradim - co si o tom myslite?
-
chrompacket
-
Diablo330Ci
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Ja se snazim vybrat nejlepsi pomer cena / vykon, na vzhled u pneu prdim zvysoka:o) ale ty GY jsou za zajimave kacky, v testech se umistuji hodne vysoko a i jsem na ne slysel hafo chvaly..Diablo330Ci píše:Hlavne bych Ty gumy nevybiral podle toho jak vypadaj coz mi prijde ze dela hodne majitelu GY F1...Co takhle Pirreli Rosso,Dunlop SP 9000,SP Maxx
Jinak Dunlop SP 9000 je alternativa - jsou jeste o trosku levnejsi (zanedbatelne), ale v testech o par pricek hur..
Nemohu posoudit jak u BMW, ale před dvěma lety jsme tyto Eagly F1 kupovali na Fábku a Octu. Když měli najeto kolem 15-20000km, tak začali hučet a vzorek byl ještě tak 4-5mm. Tenkrát jsem se díval na to, jak vzorek vypadá, hlavně aby tam byli ty ŠÍPY a byla to nějaká známá značka. Přemluvil jsem i otce, tak si je pořídil též (ta octávka) a dodnes to mám na talíři, že hučí...
Já osobně bych zkusil Continental, jak někdo doporučoval.
Já osobně bych zkusil Continental, jak někdo doporučoval.
Já mám už na druhý 5-er Dunlop SportMaxx a nemůžu si je vynachválit. Rozhodně nemůžu doporučit všude vychvalovaný Bridge RE050, nevím, jestli to bylo tím, že to byly runflaty, ale byla to, obzvlášť na mokru tragédie. 535d jsem s nima koupil a po měsíci jsem je vyhodil. Přitom jsem byl loni na otočku ve Švajcu s Avensisem na těchto gumách, celou cestu pršelo a bylo to super. Zřejmě teda nebudou vhodný jen na zadokolku.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic