Zdravím milovníky BMW
Potřeboval bych poradit. Koupil jsem si stříšku na moji e36ku od Cipra. Je to takovej jednostranej korpus kterej je ze spoda dutej. Tak přesně nevím jak se to přidělává. Poradíte mi pls. Děkuji
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Přidělání stříšky
-
xdentist
- Klubové ID: 1473
- Kontaktovat uživatele:
nacpal jsem to do te spary co mas mezi tim plastem co lemuje sklo a strechou a na stranach taky mezi ten plast a sloupek(v delce boku te strisky.. dal jsem tam toho lepidla dost a vse predem odmastil.pak jsem tam stricku prilozil a prilepil paskami na pul dne aby to zatuhlo a zustalo to pritlacene. po prilozeni jsem pripaden prebytecne lepidlo ihned setrel a omyl a uhladil. po zaschnuti jsem objel pripadne nerovnosti viditelenho pruzku lepidla(ktere je cerne) cernym silikonem a tim jsem take v male mire utesnil dotek spodni hrany strisky primo se sklem.ta jedina neni lepena jen podmaznuta tim silikonem-kvuli tomu aby se mi tam nedostaval prach a aby striska nerezonovala o sklo. jeste rada na zaver-strikni tu vnitrni stranu strisky cernou matnou barvou,pak zevnitr nebude videt. jinak to lepidlo na autoskla drzi jak blazen i na tech tenkych hranach i kdyz se to nezda. musi se to udelat peclive.