Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

otazka k e36 TD

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
damian

#1 Příspěvek od damian »

Prosím má 325td r.v.93 nějaké čidlo nebo nějaký senzor množství vzduchu ?
Ptám se protože se mi zdá že mi to začalo nějak papat.To že by bylo včudu čidlo teploty vzduchu je asi pí....na ,co ?
je to čipnutý ,ale po čipu byla spotřeba výborná,akorád až teď v poslední době jsem nějak moc u pumpy :cry:
droban
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od droban »

vaha vzduchu,to by vysvetlilo tu vetsi spotrebu a mel by se i jinak chovat motor,spatnej tah atd.
damian

#3 Příspěvek od damian »

droban píše:vaha vzduchu,to by vysvetlilo tu vetsi spotrebu a mel by se i jinak chovat motor,spatnej tah atd.
ono to váhu vzduchu nemá,koukal jsem do ETK a váha se dávala tuším až od 96 ,jinak jede hodně slušně ,možná snad jen ve višších otačkách je línější,ale to si možná jenom myslím.
tds

#4 Příspěvek od tds »

damian píše:
droban píše:vaha vzduchu,to by vysvetlilo tu vetsi spotrebu a mel by se i jinak chovat motor,spatnej tah atd.
ono to váhu vzduchu nemá,koukal jsem do ETK a váha se dávala tuším až od 96 ,jinak jede hodně slušně ,možná snad jen ve vižších otačkách je línější,ale to si možná jenom myslím.
´´Vyšších´´ podívej se na ´vzduchový a palivový filtr
damian

#5 Příspěvek od damian »

tds píše:
damian píše:
ono to váhu vzduchu nemá,koukal jsem do ETK a váha se dávala tuším až od 96 ,jinak jede hodně slušně ,možná snad jen ve vižších otačkách je línější,ale to si možná jenom myslím.
´´Vyšších´´ podívej se na ´vzduchový a palivový filtr
... ,ju vyžších :oops: ,už jsem to opravil.
oba dva filtry včetně oil vložky jsou nové.
Odpovědět