nevím jestli jen skla ..já nepochodil tak jsem koupil ty shity zrcátka alá M ...a použil ty skla ...je fakt že jsem musel poopravit a doladit plast co je pod sklem ale šlo to
kosa píše:nevím jestli jen skla ..já nepochodil tak jsem koupil ty shity zrcátka alá M ...a použil ty skla ...je fakt že jsem musel poopravit a doladit plast co je pod sklem ale šlo to
na to jsem taky myslel, nejlevnější jsem našel za 600,--
zkusím se ještě poptat u sklenáře
kosa píše:nevím jestli jen skla ..já nepochodil tak jsem koupil ty shity zrcátka alá M ...a použil ty skla ...je fakt že jsem musel poopravit a doladit plast co je pod sklem ale šlo to
na to jsem taky myslel, nejlevnější jsem našel za 600,--
zkusím se ještě poptat u sklenáře
zajeď jak jsem ti říkal...jen doporučuju vzít ci vlastní zrcadlo z nějakého auta .. auta mají zmenšovací.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
já je sehnal tuším za 400 kč .. tuším v tom tun. centru renocaru ...a u sklenáře jsem nechal dělat skla do zrcátek AC tech malejch a to byl oser ........
Já bych ty M3 skla taky potřeboval vyměnit. Od krajů dovnitř mi začínají jakoby "reznout". Kdybych koupil neorigo, nebo nechal vyříznout, jak je tam potom dělaný to vyhřívání?
dsvatos píše:Já bych ty M3 skla taky potřeboval vyměnit. Od krajů dovnitř mi začínají jakoby "reznout". Kdybych koupil neorigo, nebo nechal vyříznout, jak je tam potom dělaný to vyhřívání?
No já to má právě taky olezlé. Vyhřívání je taková blána přilepená na to sklo, takže opatrně sundat, už se mi to povedlo na obyč zrcátkách to překopnout
neorigo kupovat je na hovno protoze nejsou vyhrivane ... origo sloupnout a prelepit u sikovnyho sklenare kterej sezene tonovany zrcatko jde taky ... origo stoji 2500:) .. me by spis zajimalo kde sehnat dobry origo za dobrou cenu
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Na eBay-i sa daju najst aj len cisto sklicka. Teraz vidim aukciu, kde zatial nikto neprihodil a cena je 1EUR.
Akurat moj problem je, ze v tych malickych m3 spatnych zrkadlach mam strasne velky mrtvy uhol [oproti predoslek oktavke s dvojitym lomenym zrkadlom].
Existuju lomene zrkadla aj do m3 spatakov?
matiz píše:Zrcatko od sikovneho sklenare je uplne nahovno, protoze nebude vypoukle, cili v men uvidita akorat kulove ...
musí to vyřezávat ze skla z auta ... tak jak jsem psal .. donesl jsem si sklo z většího autozrcátka (to v pohodě seženeš a nemusí být ani z BMW) a sklenář mi vyřízl tak jak jsem potřeboval podle šablony z papíru.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d