Kua, myslel jsem si, že to pořád někdo pálí nějaký bordel a jde mi to do auta z venku. Ale už je to nějaké divné. Občas po nastartování cítím za nějakou dobu v kabině smrad jako když se pálí pertinax. Uvažoval jsem o startéru. Ale když byly mrazy -12C tak nic. A to by startér právě skučel. Takže možná ventilátor topení? Mám přicpaný filtr a jede mi to furt na plno.
Anebo vyhřívání sedačky? Má někdo ještě nějaký jiný tip, než sakra vyhořím? Měl bych koupit pořádný hasičák asi a mít ho po ruce.
ferlin píše:Kua, myslel jsem si, že to pořád někdo pálí nějaký bordel a jde mi to do auta z venku. Ale už je to nějaké divné. Občas po nastartování cítím za nějakou dobu v kabině smrad jako když se pálí pertinax. Uvažoval jsem o startéru. Ale když byly mrazy -12C tak nic. A to by startér právě skučel. Takže možná ventilátor topení? Mám přicpaný filtr a jede mi to furt na plno.
Anebo vyhřívání sedačky? Má někdo ještě nějaký jiný tip, než sakra vyhořím? Měl bych koupit pořádný hasičák asi a mít ho po ruce.
Taky se mi to někdy stává, ale vyjímečně. Připadá mi vždy, když je puštěné vyhřívání sitzny...
Bude to tak nějak, zkrat anebo někde špatný kontakt v sicně. Když to zapnu na slabo, tak nesmrdí nic, ale taky dlouho čekám, než to hřeje. Nešlo by nějak přemontovat sedačku spolujezdce?- ta topí dobře.
jj mám stejný problém, při zapnutí výhřevu mé sedačky naplno začne po dvou minutách trochu smrdět spáleninou, když to nechám jen na první supeň, tak je to ok. Přítelkyně vedle takový problém nemá, sedačka ji hřeje jako kamínka, no aspoň ji nenastydne ****, když jsou ty sedačky studené jako led
ferlin píše:Záleží na tom, jesli máš kůži. Kůže bez výhřevu to je blbá kombinace. Budu si asi muset pomalu zvykat.
kuzi mam bohuzel jen na sobe, i kdyz mozna bohudik, nemit vyhrev tak mi umrzne zadek... ale sef nekde v Globusu koupil za tri stovky vyhrivanou podlozku do zapalovace