včera jsem večer jel svítím si dálkovýma jede proti mě auto zhasnu je a potom už jsem je nerozsvítil.?když dám páčku k sobě tak je to v pořádku! nechápu důvod. ani se nerozsvítí kontrolka,ale přepínač cvaká. ???
packa cvaka, ale svetla nesviti, ani kontrolka na palubce? tak to bude packou, teda prej se obcas ty packy serou no, zkus nekd e treba pucjit a prepojit draty
Killca píše:packa cvaka, ale svetla nesviti, ani kontrolka na palubce? tak to bude packou, teda prej se obcas ty packy serou no, zkus nekd e treba pucjit a prepojit draty
no jasn2 packa cvaká ale ani světla ani kontrolka nic. když jí dám k sobě tak je to ok.?
ahoj tak jak jsem dopadl. budeš se asi smát ,ale nějak jsem na to zapomněl a v noci jedu z práce,úplně automaticky zapínám dálkový a ony fungují. byl jsem z toho zmatený, ale taky spokojený.jinak díky
ta mozna nejaky rele, vyber vsechny rele z pojistkovnice, proskrabni a secko postrikej kontaktolem, sice nevim jstlo dalkovy maj rele, ale me ted v zim zaclo delat to ze se mi nepoustela svetla pri zapnuti spinace a zacala startovat az po chvili nebo kdyz sem trochu cukl autem, promazal sem kontakty rele a frci normalne
Killca píše:ta mozna nejaky rele, vyber vsechny rele z pojistkovnice, proskrabni a secko postrikej kontaktolem, sice nevim jstlo dalkovy maj rele, ale me ted v zim zaclo delat to ze se mi nepoustela svetla pri zapnuti spinace a zacala startovat az po chvili nebo kdyz sem trochu cukl autem, promazal sem kontakty rele a frci normalne
no určitě s tím budu muset něco uděla.nechci někdě v noci jet bez dálkových je to vopruz a bolí mě z toho hlava .díky!