Když jsem u toho mám ten telefon taky v autě a vůbec nevím jak funguje můžete mi to nějak vysvětlit jestli musím do Bmw přímo rpo nějakou kartu nebo jak děkuji mockrát
buchtik píše:Když jsem u toho mám ten telefon taky v autě a vůbec nevím jak funguje můžete mi to nějak vysvětlit jestli musím do Bmw přímo rpo nějakou kartu nebo jak děkuji mockrát
Je to obyč GSM telefon, většinou jen 900MHz na velkou Simku.
buchtik píše:Když jsem u toho mám ten telefon taky v autě a vůbec nevím jak funguje můžete mi to nějak vysvětlit jestli musím do Bmw přímo rpo nějakou kartu nebo jak děkuji mockrát
takže si normálně můžu koupit kartu třeba u T-mobile nevyloupnout ji a strčit ji celou do telefonu? Omlouvám se za trapné dotazy ale nevím jak to funguje
takže si normálně můžu koupit kartu třeba u T-mobile nevyloupnout ji a strčit ji celou do telefonu? Omlouvám se za trapné dotazy ale nevím jak to funguje
Tak nějak, jen bych před koupí vyzkoušel jestli ti bude fungovat ve tvém přístroji. Vyskytly se totiž problémy s kompatibilitou.
Birkoff píše:
Tak nějak, jen bych před koupí vyzkoušel jestli ti bude fungovat ve tvém přístroji. Vyskytly se totiž problémy s kompatibilitou.
Před třemi měsíci, jsem kupoval Twist kartu od T-mobile. Funguje bez problémů...
tak jsem v koncích koupil jsme si kartu a telefon mi přestal fungovat nedal jsem tam ani kartu a neumím ho už zapnout vždycky když jsem nastartoval tak se mi zapnul sám od sebe tak jsem ho normálně vypnul a ted se mi nezapne a když ho chci zapnout tak slyším jen jak kdyby z přístrojovky tut a nic nevíte co se stalo? Zrovna když jsem se ho chystal používat
prosím prosím kdo mi poradí s tím telefon normálně fungoval a ted kdy jsem ho chtěl začít používat tak nic ani na displeji telefonu nic nenaskočí má někdo v okolí Ostravy Opavy kdo by se mi na to mohl kouknout a říct mi že je třeba chyba v přístroji děkuji