Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

radio E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
weezer

#1 Příspěvek od weezer »

Čau
koupil jsem si nový radio BMW bavaria RDS bussines a potřebuju vyndat original radio BMW bavaria RDS ale bohužel nemám origo klíč na vyndání nevíte někdo jak to opatrně vyndat aniž bych to zkurvil??? :?:
Killca
Klubové ID: 1648

#2 Příspěvek od Killca »

jestli je to stejny co mam ja, tak na bocich odchlipnes takovy virka a imbusem normalne vysroubujes sroubek dokud se nezasekne, pak to chytnes za ty dvirka a vytahnes, melo by to jit lehce
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
weezer

#3 Příspěvek od weezer »

jj koukal jsem na to je tam z každý strany takový krytky a pod nimi dvě dírky tam jsou ty imbusy???Nevíš nahodou jak velký jsou ty imbusy???A když povolim imbusy tak to trochu vyleze aby to šlo vyndat??
Killca

#4 Příspěvek od Killca »

imbus presne cislo nevim, ale stejna velikost imbusu jako na utahoovani tuning hlavic na radicku, je to snad druhej nebo treti nejmensi imbus v baleni, to poznas, zkousej od nejvetsiho co se vejde a az bude moment tak je to ok :) jinak mozna povyleze, kdyz za nim bude tuna kabelu, ale spis ne, spis to normalne capni nechtikama a prstickama a vytahuj :-D nebo to vem kombinackama za ty dvirka :-D nebo si sundej cudlik na hlasitost a vem to taky klestema no
weezer

#5 Příspěvek od weezer »

jasný ale spíš mě tíží že mi nejdou ty digitalní hodini vedle radia mám to vypojený páč když to zapojim píše to jen PPP a nejde to vypnout svítí to tam i když vyndám klíček a zamknu auto nevíš jak to opravit???
Killca

#6 Příspěvek od Killca »

hm?! digitalni hodiny vedle radia? jako pod radiem na BC mozna, ale takle nevim o cem mluvis, asi sem to jeste nevidel nebo videl ale nevzpominam si
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pazdi »

hodiny vedle rádia sem měl v compactu
weezer

#8 Příspěvek od weezer »

No jasný tohle je právě v compactu ale prostě nejdou ty hodiny mám je vypojený a když je zapojim píšou jen PPP a nic nedělaj...Nevíš jak se ti hodiny laděj??
Jo a ještě jsem si koupil origo rádio BMW bavaria bussines a nevim jestli má podsvícený čudliky páč mě nesvítěj a v noci toje fakt shit :cry:
Odpovědět