Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna BMW konekrotu pro rádio za ISO..přetažení kabeláže..
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím....chtěl bych se s váma podělit o svoje zkušenosti....mám tu pro vás návod jak namontovat rádio..zesilovač a přetáhnout potřebnou kabeláž rádia.Jsem laik tak upozornuju že nic odborného tady nenajdete.
Návod by měl sloužit pro ty co jsou málo zruční nebo odvážní se do něčeho takového pustit....není to nic těžkého..
Určitě to mnohým z vás pomůže..
pokud si bude někdo myslet že je tam něco špatně tak at sem napíše..budu rád:)
Soubor obsahuje písemný návod,vysvětlivky a fotky montáže
http://www.uloz.to/137541/nova-kabelaz.zip
Návod by měl sloužit pro ty co jsou málo zruční nebo odvážní se do něčeho takového pustit....není to nic těžkého..
Určitě to mnohým z vás pomůže..
pokud si bude někdo myslet že je tam něco špatně tak at sem napíše..budu rád:)
Soubor obsahuje písemný návod,vysvětlivky a fotky montáže
http://www.uloz.to/137541/nova-kabelaz.zip
redukcia ma ale jeden podstatny problem. ked tam chces dat lepsie radio, ktore ma kazde trochu viac kablov, uz sa ti to do sachty velmi problematicky napratava. preto som aj ja preletoval kable na ISO konektor a voslo to tam bez problemov. ked to spravis poriadne a dobre zaizolujes, je to lepsie ako dalsie 2konektory v ceste.
-
- Klubové ID: 849
redukce je jednodušší má tam místa dost a když tam chceš vrátit origo bmw radio tak je to bez problémů, dělal jsem to několikrátpgrno píše:redukcia ma ale jeden podstatny problem. ked tam chces dat lepsie radio, ktore ma kazde trochu viac kablov, uz sa ti to do sachty velmi problematicky napratava. preto som aj ja preletoval kable na ISO konektor a voslo to tam bez problemov. ked to spravis poriadne a dobre zaizolujes, je to lepsie ako dalsie 2konektory v ceste.
-
- Klubové ID: 1145
- Kontaktovat uživatele:
redukce se dá v pohodě natlačit do prostoru ve sloupku (vzadu vpravo vedle rádia či vzadu pod rádiem je místo, nová stojí necelou stovku v GM electronic)pgrno píše:redukcia ma ale jeden podstatny problem. ked tam chces dat lepsie radio, ktore ma kazde trochu viac kablov, uz sa ti to do sachty velmi problematicky napratava. preto som aj ja preletoval kable na ISO konektor a voslo to tam bez problemov. ked to spravis poriadne a dobre zaizolujes, je to lepsie ako dalsie 2konektory v ceste.
když se vyndá i panel klimy a kastlík, jde to líp
kluci, nepřeletovávejte to prosím, strávil jsem vracením do původního stavu jeden víkend a to bylo štěstí že jsem měl orig. konektor