Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Svetla na E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od xdentist »

obracim se na uzivatele nekterych takovych svetel od DEPO / FK / INPRO s tim ze bych rad vedel jak to ti jednotlivi vyrobci resi s podsvetlenim AE krouzku.... vim ze nekteri maji nekolik zarovicek po obvodu,nekteri jen 1 nebo 2 nahore atd.... zajimaji me jen svetla bez blinkru s cockou viz vyse ty od depa... Diky moc za poznatky...
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od honzibmw »

xdentist píše:obracim se na uzivatele nekterych takovych svetel od DEPO / FK / INPRO s tim ze bych rad vedel jak to ti jednotlivi vyrobci resi s podsvetlenim AE krouzku.... vim ze nekteri maji nekolik zarovicek po obvodu,nekteri jen 1 nebo 2 nahore atd.... zajimaji me jen svetla bez blinkru s cockou viz vyse ty od depa... Diky moc za poznatky...

jsou dve zarovicky v horni poloze krouzku
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od xdentist »

A u ktere z tech 3 znacek?

jde mi o konkretni presne zkusenosti s kazdou z tech znacek protoze si prave myslim ze to maji ruzne.
koki
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od koki »

xdentist
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od xdentist »

ty cerny jdou ale to jsou zrovna FK a tam se napr. pro Golf IV resi podsviceni asi 6 zarovkami pod krouzky po obvodu a bohuzel je to videt.... tak by me zajimalo jestli je nekdo ma a jak je to resene pro e36
sejcek

#26 Příspěvek od sejcek »

Taky bych tyto černý bral a ty kroužky by mě taky zajímaly a taky jestli to má motorek na sklon světel?
jesther

#27 Příspěvek od jesther »

D-E-J-V píše:
Slid píše:sry ale tohle je hnus :savle:

jj..hnus

připojuji se k ostatním. hnus! sorry
sejcek

#28 Příspěvek od sejcek »

Tak jsem psal prodejci a motorek nemaj že prej se tam dává ze starejch světel. Máte s tím někdo zkušenost? Já mám teď H1 a tyto černý jsou H7 nebude s tím nějaký problém?
jesther

#29 Příspěvek od jesther »

tyhle vypadají moc dobře a ještě k tomu ty černý vidím přesně k té barvdě jakou mám. fakt pěkný a cena není zase tak vysoká.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Lion »

sejcek píše:Tak jsem psal prodejci a motorek nemaj že prej se tam dává ze starejch světel. Máte s tím někdo zkušenost? Já mám teď H1 a tyto černý jsou H7 nebude s tím nějaký problém?

Co sem měl světla od In.Pro H1, tak byly taky bez motorku, ale záslepka tam byla, tu sem pak odendal a dal sem tam motorek z původních světel, vše tam padlo na výbornou. To stejný bude i u jiných světel (jiní výrobci) a mělo by to být i jedno zda to budou H1 či H7, motorek bude kompatibilní (je to stejnej systém naklápění). :wink:
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od xdentist »

a nevite tedy jak s tim podsvicenim AE u FK / DEPO / INPRO?
sejcek

#32 Příspěvek od sejcek »

Dle fotek má FK těch diod více.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Lion »

xdentist píše:a nevite tedy jak s tim podsvicenim AE u FK / DEPO / INPRO?

In.Pro sem měl rozdělaný a sou tam na každej kruh jedna žárovka. U světel DEPO si nejsu jistej jestli tam je rovněž jedna žárovička na každej kruh a nebo dvě, ale spíš taky jen jedna. A u FK těžko říct, budí dojem jak kdyby tam těch žárovek bylo víc.
zrob

#34 Příspěvek od zrob »

Ahoj,mozna uz je pozde na nejakou odpoved ale preci jen pro ostatni,koupil jsem si svetla na http://www.autodoplnky.cz,klasicky tuningovy Angel eye´s,chromovy s xenonovou cockou ..jinak je to na H7+H7 + parkovacka (diodia) na okruh se da pripojit angels eye.Mam v tom xenony a mam je pres rok....Furt to drzi,nemlzej se a svitivost suprová...Cena 4660kč tehdy v akci....dnes do 5 tis pohoda....
Odpovědět