Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Potřebuju poradit se zamkem dveří na coupe
- sejcek
- Klubové ID: 1385
Jednou za čas mi na kupečku blbne ten čudlík na zavírání okna a zhasnutí interier. světla při zavření dveří, ďálo mi to v létě tak jsem to prostříkl olejem a pohoda ale dělá mi to tedˇ a nemužu se toho vubec zbavit ten čudlík mám z pulky zbroušenej asi o 1mm tak jsem myslel že bych na něj něco natavil nebo jsem chtěl jen kousek posunout zámek ale nemužu ho povolit už jsem na tom zkroutil dvě ty hvězdičky, už nevím co s tím. Nebaví mě jezdit s pootevřeným okénkem teď v zimě. Nemáte někdo nějakou radu nebo s tímto zkušenost?? Dík
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Castro na to přilepil tenký plíšek, to bys to asi nemusel ani sundavatsejcek píše:Jednou za čas mi na kupečku blbne ten čudlík na zavírání okna a zhasnutí interier. světla při zavření dveří, ďálo mi to v létě tak jsem to prostříkl olejem a pohoda ale dělá mi to tedˇ a nemužu se toho vubec zbavit ten čudlík mám z pulky zbroušenej asi o 1mm tak jsem myslel že bych na něj něco natavil nebo jsem chtěl jen kousek posunout zámek ale nemužu ho povolit už jsem na tom zkroutil dvě ty hvězdičky, už nevím co s tím. Nebaví mě jezdit s pootevřeným okénkem teď v zimě. Nemáte někdo nějakou radu nebo s tímto zkušenost?? Dík
- sejcek
- Klubové ID: 1385
Jen o tom posunutí zámku: potřeboval jsem to fofrově aby se to neotvírala, udělal jsem si malej klínek ze dřeva a nasunul za zámek a od ty doby to nedělá (nevědět o tom že jsem tam dal kus dřeva tak to tam nechám). Pokusím se někde sehnat nějaký ty hvězdy abych topovolil a když to nepujde tak tam nalepím ten plíšek.
Zatím dík všem.
Zatím dík všem.