Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jaké auto vybrat?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
dexx_
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od dexx_ »

Vlastním 318is a max. spokojenost :twisted:
krtek

#42 Příspěvek od krtek »

Tak já taky něco přidám,jsem hrdým majitelem E36 323i a jak jinak než max. spokojenost... :Pohar:
jacob
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od jacob »

ptal ses kdo má zmapované německo, nebo kdo vozí auta, tak vřele doporučuju člena bmw klubu "M3MANIAC", před nedávnem (cirka měsíc) mi přivezl 328, max. spokojenost, auto jako nové, ostatní jen potvrdí.

Jinak ti mohu dále doporučit šestiválce, je to taky hodně o tom, jak moc nadšenec jseš, protože ten zvuk / svezení / pocit je slast. Ostatně nepříjde mi, že se to finančně nějak hodně liší od mé nedávné kára (mazda 323f ba), byla to udejchaná "jednapětka" kterou si musel honit do otáček aby to jelo, bralo si to pak logicky benzín, ale zase ve městě to žralo míň. Koneckonců těch "pár" korun navíc za šestivál se vyplatí. Já jsem dal na rady a šel sem rovnou do toho nejsilnějšího (když pominu m3) a vůbec toho nelituji. Je pravda, ze si na motor rychle zvykneš a budeš chtít víc, už teď bych nejradší M3 :wink:
castro
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od castro »

Tak si myslím, že pokud koukáš hlavně po nákladech, nebo spíš bych řekl po spotřebě a auto chceš do 100k, tak pto tebe bude asi nejideálnější ta 318iS a nebo možná klidně 318i ale oboje auta bych vybíral dostatečně dlouho a nejlépe s někým znalým, abys vybral opravdu zachovalý kousek. Viděl jsem 318i sedan za nějakých asi 80.000,- co měl najeto okolo 60.000km a musim říct, že přesto že to nemá nijak extra zázračnej výkon, bych byl hrdým majitelem tak zachovalého kousku, uvnitř vše vonělo ještě novotou a na motoru / podvozku to taky šlo znát. Ta 318iS je opravdu těžká na výběr pěkného kusu. Většinou si to kupují mladí kluci co se*ou na =udržbu, frajeří a motor nešetří, takže bývají dost často totálně vylítané a do toho bych určitě nešel.

Jestli máš alespoň trochu sportovního ducha, a od BMW očekáváš víc než se jen přemisťovat po městě, myslím si že neni špatná volba 320i M52 s Vanosem. Po okreskách klidnou jízdou spotřeba 6,7-7,5 a ve městě nevim, tam to bude okolo 10 bych řekl. Zase ty 6válce opravdu nejsou na údržbu tolik náročné jako vyhrkotané 4válce, a to že Ti tady někdo radí že je tam o 2 svíčky navíc je směšný, jedna stojí 150korun :lol:

V každém případě bych především díval po hezkém kousku ať už je to 318i nebo 320i ale nejvíc se vyplatí nekoupit mrkdu a vrak. To je podle mě zásadnější než nějaká spotřeba litr sem, litr tam... ;-) protože to je věc která ti ušetří peníze, ne palivo...
Odpovědět