Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kontrolka svetel

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
mostar

#1 Příspěvek od mostar »

Ahoj. Porad mi stridave sviti kontrolka zadniho leveho svetla, jako ze mi nesviti, ale vsechno ok. Asi nejaky spatny kontakt. Ale nevim, kde by to mohlo byt. Nemate nekdo tip, kde by to mohlo byt. Uz me to zacina pekne ......t. diky moc
pozisss

#2 Příspěvek od pozisss »

mostar píše:Ahoj. Porad mi stridave sviti kontrolka zadniho leveho svetla, jako ze mi nesviti, ale vsechno ok. Asi nejaky spatny kontakt. Ale nevim, kde by to mohlo byt. Nemate nekdo tip, kde by to mohlo byt. Uz me to zacina pekne ......t. diky moc

Doufam, že to nejni ta co je na obrazku postavičky, to bych se posral!!! :smich2:
Ta totiž když bliká, tak to znamená, že kola prokluzujou a že ti klapka ASC škrtí sání, aby ses rozjel....., jinak, když ASC vypneš tak svítí taky. :D
PS: nestává se to víc teď v zimě??
Deathbox

#3 Příspěvek od Deathbox »

pozisss píše:
mostar píše:Ahoj. Porad mi stridave sviti kontrolka zadniho leveho svetla, jako ze mi nesviti, ale vsechno ok. Asi nejaky spatny kontakt. Ale nevim, kde by to mohlo byt. Nemate nekdo tip, kde by to mohlo byt. Uz me to zacina pekne ......t. diky moc

Doufam, že to nejni ta co je na obrazku postavičky, to bych se posral!!! :smich2:
Ta totiž když bliká, tak to znamená, že kola prokluzujou a že ti klapka ASC škrtí sání, aby ses rozjel....., jinak, když ASC vypneš tak svítí taky. :D
PS: nestává se to víc teď v zimě??

no to jsi s něho udělal dobrého vola :D
pozisss

#4 Příspěvek od pozisss »

Nebylo to tak myšleno, každej začínal jen mi to přišlo ftipný.....
davidj
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od davidj »

Také ti může odcházet nějaká žárovka. Ještě to svítí, ale má to chvilkama jiný odpor a "Lichtmodul" to zaregistruje.
Zkus vyměnit žárovky nebo je alespoň přeházet z levého světla na pravé a uvidíš , jestli se i varovné hlášení přesune.
mostar

#6 Příspěvek od mostar »

no, nedotklo se me to :-)) rad vypinam protiprokluz. Otazka vsak byla na kontrolku svetel. Nejake zarovky jsem uz vymenil, tak jeste zkusim prehodit brzdovou a uvidim. diky
Matkoo

#7 Příspěvek od Matkoo »

Ahoj, aj mne to robilo... ja som mal zly kontakt na konektore, ktory pripaja cely zadny modul svetiel... mal som tam zlomeny kolik a naokolo sa roztavil plast
mostar

#8 Příspěvek od mostar »

Diky. Tak na to se jeste mrknu, ale asi pred dvema dny jsem z te prave strany prehodil zarovku blinkru na levou stranu a ted si nejak nemohu vybavit, ze by to na me za ty dva dny probliklo. Takze je mozna zahada vyresena. :-)
Odpovědět