Vyhlížím nová zadní světla na touring. Zajímá mě jestli jste už viděli a pamatujete si (já viděl a zapmněl) .. jaká vypadají líp .. jestli 50:50% (červená/čirá) nebo 66:33% ... poznámka:mám tříbrné auto děkuji za názory. BOHHy
PS: neumí někdo sehnat celokouř?
já mám sice jenom coupe ale záleží co se ti líbí.......ty co mají užší bílý vrch auto opticky rozšíří a ty co ho mají širší auto zase zúží.....já bych chtěl na auto crystaly ale aby byli v tom poměru co auto rozšíří...př.světla naM3 s bílým blinkrem
Jj .. vidím to na ty 2/3 červené ... s tmavým blinkrem bo jsem našel ještě celočerný http://cgi.ebay.de/BMW-E36-E-36-Touring ... otohosting
Ted mam podobný ale stříkaný tím blbým zatmavovacím sprejem . Asi pujdu ale do tech co psal bergos. Tak diky .. utvrdili jste me v nazoru
Lion píše:A to mě se zase ty bílo-červené krystaly na tom stříbrným kombíku líběj...Vypadaj na tom pěkně, kdybych byl v tvý situaci, tak bych bral tydle...
Lion píše:A to mě se zase ty bílo-červené krystaly na tom stříbrným kombíku líběj...Vypadaj na tom pěkně, kdybych byl v tvý situaci, tak bych bral tydle...
ahoj změnu by to podle mě chtělo je to zezadu takový moc tmavý, starý, obyč nevím no... já zkusil provizorní variantu červený sprej na origo oranžovočervený lampy ale chtěl bych krystaly kouřový... tobě by se tam taky podle mě hodili... ps: neuraž se sám mám co říkat když to mám orezlý... foto dodám...