Nazdar panove predem stastne a vesele vanoce a novy rok
A ted k veci skousel ste nekdo z vas namontovat hydrostely z VW do BMW na par strankach jsem nasel ze to borci (napr. M42club,E30zoneatd. ) delaji a vysledky jsou dobry a hlavne je tam uplne jina cena o polovinu lacinejsi nez na BMW co si o tom myslite diky za odpovedi
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
hydraulicke zdvihatka M42
-
dsvatos
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
No já nevím, ale značkový neorigo hydroštely stojí okolo 500/kus (možná už i míň) , to zas není tak strašný , tak proč tam cpát něco jinýho.. A hydroštel mi nepřijde jako jen tak jak mě napadne výměnná součástka. Je to tam dělaný na setiny milimetru. Osobně bych tam nic jinýho než co tam patří nedával.. Ušetříš pár stovek a pak budeš shánět novou komplet hlavu, ne? 
-
BAD
- Klubové ID: 869
- Kontaktovat uživatele:
Abych popravde rekl tuto odpoved jsem cekal ale jde my oto jestli to nekdo uz tady z fora skousel nebo ne ono to totiz je stejne i na M50 motoru a kdyz beru v potaz ze to uz na zahranicnich klubech pouzivaji a rozdil penez je tam dost velky tak proc to nezkusit taky kdyz si to chvalej zvlast kdyz se sezenou lehsi misto 0,08na 0,05 a pry to jede lip ve vissich otackach tod vse co jsem se docetl