Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 napinaci kladka remenu - zlomeny sroub
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Zjistil jsem ze na napinaci kladce remenu ktery pohani - pumpu - altik - servo mi chybi jeden sroub a to sice čislo 9 ten dlouhý http://bmwfans.info/original/E36/tou/32 ... l-11_1345/ myslel jsem ze ho tam nekdo zapomnel dat a tak jsem koupil novy ale nejde zasroubovat a predpokladam ze tam bude zapomenej. Proto se chci zeptat jak moc je tam dulezity resp co presne ma za funkci. Kdyz potaham za remen cela ta kladka se lehce vychyluje a po vymene remenu mi to zaclo dotsi pistet a rikam si jestli to nemuze zpusobovat prave toto... Diky za rady 
-
xSAFA
- Kontaktovat uživatele:
To si nemyslim nemel jsem jinak s nicim nejaky problemydroban píše:vypada to ze to drzi vic sroubu,jak to tak ctu ty vsechny tvoje problemy tak to auto pred tebou mel asi nakej mechanik samouk
-
xSAFA
- Kontaktovat uživatele:
No oni ty dva dily budou spolu držet na čepu a ten šroub je na jejich pojištěni ale i tak jen pro parádu tam nebude každopádně chtěl bych to dat do pucu jenže ten šroub je dosti dlouhej a nevim do čeho až byl chycenej a pokud bude zalomenej až někde u konce což tak vypada protoze novej tam vlezl skoro celej bez asi 2cm tak pochybuju že tu zalomenou část vytáhnu. Jak bude chvilka shodím to napínání a budu moudřejšíMaikl píše:EDIT: byl si rychlejsi, pak sem se trv podival na ten obrazek a zjistil sem, ze sem myslel jinej sroub, ale tenhle vypada ze drzi tu paku na ten tlumic, ale i tak se divim ze ti to drzi pohromade
-
xSAFA
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem dal jsem sem špatný chema tu je to správně a je to z toho více jasné... http://bmwfans.info/original/E36/tou/32 ... l-11_1499/