Zdar, mam taky problem, ze mi striedavo svieti-nesvieti prava strana vonkajsieho osvetlenia (predne parkovacky a zadne svetlo). Vraj by to mohlo byt povolenym ukostrenim. Ale ejhle - neviem kde mam hladat ukostrenie a z ETK som toho moc nepobral. Nevie niekto, kde je ukostrenie na kupatku ? Dik.
muzes zkusit pohnout aj relatky u pojistek, me treba tedko prestaly svitit svetla a bylo to relatkem co je hned vedle prerusovace na blinkry (nejvetsi relatko co se nachazi v pojistkovnici), ale bylo jen pohnuty, po lepsi zasunuti vse facha
Killca píše:muzes zkusit pohnout aj relatky u pojistek, me treba tedko prestaly svitit svetla a bylo to relatkem co je hned vedle prerusovace na blinkry (nejvetsi relatko co se nachazi v pojistkovnici), ale bylo jen pohnuty, po lepsi zasunuti vse facha
akorát,že parkovačky nemají relé, spíš to bude na tom vypínači
Killca píše:muzes zkusit pohnout aj relatky u pojistek, me treba tedko prestaly svitit svetla a bylo to relatkem co je hned vedle prerusovace na blinkry (nejvetsi relatko co se nachazi v pojistkovnici), ale bylo jen pohnuty, po lepsi zasunuti vse facha
akorát,že parkovačky nemají relé, spíš to bude na tom vypínači
Skusal som hybat vsetkymi poistkami, tam problem nebude. Ja som na 99% presvedceny ze to je ukostrenim, pretoze ked prudsie "skocim" cez retarder napr, tak to zacne svietit.
100RM píše:Skusal som hybat vsetkymi poistkami, tam problem nebude. Ja som na 99% presvedceny ze to je ukostrenim, pretoze ked prudsie "skocim" cez retarder napr, tak to zacne svietit.
Raději moc neskákej S tím ve čtvrtek přijeď a já ti to proměřím ty malý pič!!!
někdy se mi stávalo, že mi světlo pohasínalo a pak úplně zhaslo,někdy svítilo a někdy ne, bylo to ukosrěnim, v konektoru se to vypálilo a ten kabel v tom byl na volno.... přeletoval jsem a bylo po...