Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

padá okno ve dveřích

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
damian

#1 Příspěvek od damian »

Stalo už se někomu že by mu nedrželo okno v té vodící liště co je ve dveřích ?
Včera jsem zmáčknul čudlík abych si stáhnul okno a ono se celý nějek skřížilo a spadlo.Nahoro už to vůbec nešlo.Kdýž jem sundal tapec,tak jem zjistil že je vypadlé s té vodící lišty.
když jsem ho tam vrátil zpět,tak stejně při prvním stáhnutí zase vypadlo :cry: ,má někdo nějakou radu ? díky.
Slid
Klubové ID: 1699

#2 Příspěvek od Slid »

používej hledat, klasická závada

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... t=zajistit
Tomas8409
Klubové ID: 866
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Tomas8409 »

tak tak... kostka. já vozím pro jistotu v kufru dvě :D
damian

#4 Příspěvek od damian »

tak jo,díky já to zčíhnu 8O
damian

#5 Příspěvek od damian »

damian píše:tak jo,díky já to zčíhnu 8O
tak ještě jednou dík přesně tohle mám prdeli http://www.mjauto.cz/_kfoto/meyle3005132100.JPG
objednám to a bude to zas ok. diky moc
Tomas8409
Klubové ID: 866
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Tomas8409 »

damian píše:
damian píše:tak jo,díky já to zčíhnu 8O
tak ještě jednou dík přesně tohle mám prdeli http://www.mjauto.cz/_kfoto/meyle3005132100.JPG
objednám to a bude to zas ok. diky moc
tak tak... kup origo stojí pár korun
damian

#7 Příspěvek od damian »

tak jsem dneska koupil ty kostky na to stahování oken,dal jsem je tam a vyskytnul se další problém :cry: asi tam mám nějak zvohejbanou tu lištu v kterým to okno jezdí,protože mi to fungovalo pěkně ztuha.No a nakonec se mi utrhnul ten hliníkovej kus co je na okně jak v něm jezdí ta kostka.Existuje nějaký lepidlo kterým bych to k tomu oknu přilepil zpět ?Nebo je to na nový sklo do dveří ?
Slid
Klubové ID: 1699

#8 Příspěvek od Slid »

hele tak to máš asi ohlou stahovačku a nebo si to okno dal blbě do těch vodících lišt, musíš ho tam dát vysunout nahoru pak zase dolu a tím otestuješ jak jezdí a zda je v chodících lištách, pak dole až cvakni na kostky a zajisti pojistkou, ještě je tam to rameno co je přiděláno ke dveřím tím šteluješ sklon skla.Pokud si vytrhl ze skla ten kus tak to budeš muset nějak přilepit nějakým tmelem nebo něco, v tom ti neporadím čím, to jsem nikdy neřešil, každopádně něco co bude držet kov a sklo.
damian

#9 Příspěvek od damian »

Slid píše:hele tak to máš asi ohlou stahovačku a nebo si to okno dal blbě do těch vodících lišt, musíš ho tam dát vysunout nahoru pak zase dolu a tím otestuješ jak jezdí a zda je v chodících lištách, pak dole až cvakni na kostky a zajisti pojistkou, ještě je tam to rameno co je přiděláno ke dveřím tím šteluješ sklon skla.Pokud si vytrhl ze skla ten kus tak to budeš muset nějak přilepit nějakým tmelem nebo něco, v tom ti neporadím čím, to jsem nikdy neřešil, každopádně něco co bude držet kov a sklo.
pravda je že když jsem stahovačku sundal,tak to okno chodilo celkem dodře,když jsem ho tahal nahoru a dolu.Ale jo jak píšeš,mám nějaký zvohejbaný to rameno na štelování sklonu.Pokusím se ho srovnad,to určitě půjde.Ale to že sem utrhnul ten kus s toho skla mě fakt štve,nevím čím přilepit aby to vydrželo :cry:
dukan
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od dukan »

servus mal som podobny problem ...aj kocky som menil ale stale to vyskakovalo..potom som tu mechaniku(x-ko)troska prihol aby sklo tlacilo do list..a ide ohne probleme :D
damian

#11 Příspěvek od damian »

dukan píše:servus mal som podobny problem ...aj kocky som menil ale stale to vyskakovalo..potom som tu mechaniku(x-ko)troska prihol aby sklo tlacilo do list..a ide ohne probleme :D
ano ,díky.taky jsem to trošku naohejbal a už to funguje :) ,jinak lepidlo na kov a sklo prodávaj,stojí necelý dvě kila a fakt drži.
Odpovědět