Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 tlak v chladici soustave
je to tak ze kdyz jsem prives auto vypadalo to ze jsou hadice prokousany od mysi..tak jsem tam dal neorigo hadice z 1203a spojil je trubkou. Cas to bylo dobry ale pak se auto prestalo ohrivat,vymenil jsem termostat a ta vrchni hadice z chladice do motoru se nafukuje!! napadlo me ze bude foukli tesneni nebo praskla hlava, ale ve voleji voda neni ani volej ve vode neni..original hadice uz mam doma takze jeste posledni pokus pak nevim.jo a teplota je normalni pumpu jsem nemenil! kdyz to nastartuju po delsi dobe tak jde na tri valce ale zachvilku se to srovna ale to bude asi jinej problem.
-
michal09
- Klubové ID: 1407
po ohřátí hadice stvrdnou, to jo, ale nesmějí být jak kámen!
Jinak jsem po výměně těsnění pod hlavou, všechno mám utěsnění a přece jenom se mi ztrácí voda cca 1deci na 1000km, neni to moc, ale voda se nemůže strácet... Už nevím co s tím.... Olej jsem kontrolovat, nikde nic nechčije, kouř z vejfuku taky v normálu, topení topí jak ďas....
Jinak jsem po výměně těsnění pod hlavou, všechno mám utěsnění a přece jenom se mi ztrácí voda cca 1deci na 1000km, neni to moc, ale voda se nemůže strácet... Už nevím co s tím.... Olej jsem kontrolovat, nikde nic nechčije, kouř z vejfuku taky v normálu, topení topí jak ďas....
-
qap
- Kontaktovat uživatele:
Možna je to blbost ale zkus nalit do chladiče nejaky utěsnovač prodavaji to na pumpě nebo v obchodě.Asi ten unik neni ani vydět a voda se hned vypaři tohle pomuže.michal09 píše:po ohřátí hadice stvrdnou, to jo, ale nesmějí být jak kámen!
-
michal09
- Klubové ID: 1407
No už jsem koupil takovou plechovku (nějaký granule či co) od německého výrobce, prej fakt kvalita (stálo mě to asi 4kila), tak jen čekám, až bude počasí abych to tam nalil... Pokud to nezabere tak už fakt nevim...qap píše:Možna je to blbost ale zkus nalit do chladiče nejaky utěsnovač prodavaji to na pumpě nebo v obchodě.Asi ten unik neni ani vydět a voda se hned vypaři tohle pomuže.michal09 píše:po ohřátí hadice stvrdnou, to jo, ale nesmějí být jak kámen!
-
droban
- Kontaktovat uživatele:
mne se taky trocha ztracela voda,pak jsem zjistil ze mi to malinko kape u cidla na temostatu,nebylo to vubec videt protoze to kaplo(1x za 5 minut) na remeny a rozprasilo se to a vyparilo,tak jsem vymenil temostat aji s cidlem a pri vymene jsem zjistil ze byl aji ruplej celej termostat a porad to chladilo motormichal09 píše:po ohřátí hadice stvrdnou, to jo, ale nesmějí být jak kámen!