Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sundání čela e36
Ty šrouby jsou zespod, takže sundáním blinkrů si nepomůžeš, takže sundat plast. podběh a zlomit si ruku se šroubovákemMaikl píše:a myslim, ze staci vyndat jen blikny, aby ses dostal lip k tem sroubum co sou v podbehu, teda jestli sou shora..
jo a jeste by tam melo mit svetlo jeden uchyt smerem k ledvinam, tak tam vysroubovat sroub..

-
- Kontaktovat uživatele:
rychlejsi nez sundavat podbehy mi pripada shodit naraznik, je to lepe pristupne - 2 sroubky v podbehu, pár dole, odpojit mlhovky, odsroubovat 4 matky shodit. Vyndat blinkry, shodit plast v motorovem prostoru, povolit na kazde strane jeden sroubek u podbehu, povolit vnitrni sroubky svetel a 4 sroubky nahore a maska je venku...
No myslím že by to nevypadalo zle, akorát sehnat černé, lakovat ty původní - to by asi dlouho nevydrželo.Andre píše:xSAFA píše:Se svetlym lakem se mi to libi pokud je auto ale hodne tmave nebo cerne pripada mi to strasne jednolite. Ale je to vec vkusu kazdeho z nas ...
Mě se to právě na černé líbí. Ty ledviny moc razí a navíc je to už okoukané
-
- Kontaktovat uživatele:
papyk píše:No myslím že by to nevypadalo zle, akorát sehnat černé, lakovat ty původní - to by asi dlouho nevydrželo.Andre píše:xSAFA píše:Se svetlym lakem se mi to libi pokud je auto ale hodne tmave nebo cerne pripada mi to strasne jednolite. Ale je to vec vkusu kazdeho z nas ...
důvod?? na utě je plmo plastovejch věcí a držej skvěle.
Neboj se to lakovat akorat to chce spravnej tech. postup

men píše:No myslím že by to nevypadalo zle, akorát sehnat černé, lakovat ty původní - to by asi dlouho nevydrželo.papyk píše:Andre píše:[quote="xSAFA"]Se svetlym lakem se mi to libi pokud je auto ale hodne tmave nebo cerne pripada mi to strasne jednolite. Ale je to vec vkusu kazdeho z nas ...
důvod?? na utě je plmo plastovejch věcí a držej skvěle.
Neboj se to lakovat akorat to chce spravnej tech. postup

Andre píše:xSAFA píše:Se svetlym lakem se mi to libi pokud je auto ale hodne tmave nebo cerne pripada mi to strasne jednolite. Ale je to vec vkusu kazdeho z nas ...
BMW se nemůže okoukat - nadčasový design - proto je přece kupujem
-
- Kontaktovat uživatele:
Andre píše:xSAFA píše:Se svetlym lakem se mi to libi pokud je auto ale hodne tmave nebo cerne pripada mi to strasne jednolite. Ale je to vec vkusu kazdeho z nas ...
Cerny ledviny mam a na mym cernym coupe vypadaji takto: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=45
Ale na tvym miste je tam nedavam

Mmj. nevite nekdo, jak se sundaji predni blikny?
Jsou nasazené na světle, takže myslím že bez vyndání lampy je ven nedostaneš.Stepper píše:Andre píše:xSAFA píše:Se svetlym lakem se mi to libi pokud je auto ale hodne tmave nebo cerne pripada mi to strasne jednolite. Ale je to vec vkusu kazdeho z nas ...
Cerny ledviny mam a na mym cernym coupe vypadaji takto: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=45
Ale na tvym miste je tam nedavam![]()
Mmj. nevite nekdo, jak se sundaji predni blikny?
-
- Kontaktovat uživatele:
odcvaknout aretaci a vytahnout smerem dopredu.. na lampu ani nesahnes, aretaci odlacit smerem od lampy do boku, je to takovej placatej sirsi plast, kdyz tam sahnes, tak to nahmatas..
obr. použit z http://www.streetpro.cz
snad se na mě Hanz nebude zlobit

obr. použit z http://www.streetpro.cz
snad se na mě Hanz nebude zlobit