Dobrý den, mám BMW E36 318is RV 1992 před facelift. Nemám mlhovky. Je možné je nějak "snadno" dodělat, myslím tím, jestli je v autě příprava. Nebo by se to muselo celé "vyrobit". Děkuji za informace.
kup si mlhovky s rámečky nové od Depa jsou good cca 1600,- má je Hanz třeba.Pak koupíš vypínač na mlhovky nevím kolik stojí určitě tady bude někde v bazaru a pak už jen natáhneš kabely relátko a hotovo.
Je to vpohodě Pokud se na to necejtíš, kup jen mlhovky vypínač a nech si to udělat od nějakého autoelektrikáře, pro něj to bude práce na 1h max 2h
No, já to teď dělal o víkendu .. koupil jsem vypínač, relé, mlhovky s rámečky, kabeláž vytrhal z e30 - šlo mi hlavně o konektory a patici pro relé.
Je to docela opruz, takže jsem nakonec netrval na zapojení indikátoru do přístrojovky - ta by se jinak taky musela sundat. Jinak bylo debilní sundavat pojistkovou skříň - to na tom bylo asi nejhorší jinak je to docela popsaný i postup a potom i originál návod na montáž mlhovek v pdf.
proto bych to nedělal jako origo, ale indikátor ano je to jeden drát v palubce a relátko bych hodil kde by bylo místo, origo zapojovat je oser jak to maj, jinak mám z EBY návod klidně pro origo mlhovky, ale je to složitě řešené.
jo vše co je potřebné tak budu mít je to dát do hromady:) to vím, že je na zadní, ale je tam i ten přední, takže nevím jestli mlhy už tam byly nebo ne u narázniku žádne konektory nevisi.
BMWALPINE píše:jo vše co je potřebné tak budu mít je to dát do hromady:) to vím, že je na zadní, ale je tam i ten přední, takže nevím jestli mlhy už tam byly nebo ne u narázniku žádne konektory nevisi.
Koukni na ten vypínač kolik tam vede drátů a jaké.