Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
hluk ze zadní části vozu
nevím co se stalo,ale jednou si tak jedu a najednou mi začalo něco hučet ze zadní části vozu. nevím zda je to ložisko to mě napadlo jako první, ale to hučení je nestálé jednou ano jednou ne, jednou i když vyřadím pak zase při vyžazení nic, jednou to je víc hlučný jednou méně a když přidám plyn tak to zmizí. fakt nevím proto píši sem a věřím, že mi někdo z vás poradí. mám E36 318i 96'.díky.
Ahoj
ja mám něco podobného. Když jedu s kvaltem tak nic-je klid. Když ale vyřadím tak v rychlosti cca. 70-85 km/h slyším zezadu hučení. Někdy slabé, jindy silnější a někdy to nezačne hučet vůbec. Dělá to jen v rozmezí tech 70-85 když jedu rychleji nebo pomaleji tak vůbec nic. byl jsem s tím v jednom servisu u nás a mechanik po projetí mi řekl že je to možná ložisko v kole-a mám přijed až to bude hučet pořád. Ale že mě spíš hučí gumy. Tak nevým? Jaký na to máte názor ostatní?
ja mám něco podobného. Když jedu s kvaltem tak nic-je klid. Když ale vyřadím tak v rychlosti cca. 70-85 km/h slyším zezadu hučení. Někdy slabé, jindy silnější a někdy to nezačne hučet vůbec. Dělá to jen v rozmezí tech 70-85 když jedu rychleji nebo pomaleji tak vůbec nic. byl jsem s tím v jednom servisu u nás a mechanik po projetí mi řekl že je to možná ložisko v kole-a mám přijed až to bude hučet pořád. Ale že mě spíš hučí gumy. Tak nevým? Jaký na to máte názor ostatní?
Dejvak píše:Ahoj
nevím, ale v gumách to nebude dělalo mi to i na letnácích.
-
Kvidas
- Klubové ID: 1352
resil sem pred zimou to samy. A vlastne porad nedoresil.
Jen doufam ze to nebude diff,ale mam podezreni na loziska, protoze sem nakou dobu jezdil na ne moc dobrych tlumicich..a kdyz sem bral za kolo byla tam trochu vule. Jelikoz sem auto mel v planu stejne zazimovat tak sem to jeste nedoresil no. Ale budu kupovat novy tlumice, zadnni loziska, ulozeni tlumicu..a necham vymenit olej v diffu..a budu se modlit ..abych neshanel nekoho na repasy