Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M50 na LPG, zkusenosti, spotreba...
-
motokarista
- Klubové ID: 2441
-
FiliposII
- Klubové ID: 1332
- Kontaktovat uživatele:
Mam 325i LPG
Spotreba na LPG 9.5l pri normalnim stylu jizdy, s plne zatizenym autem. Ale zatizeni na to asi nema moc vliv.
Na LPG to jede bez problemu, akorat mam problem s kolisanim otacek na volnobeh, ale za jizdy bez problemu.
Motor vytocim na LPG bezproblemu k omezovaci aj na 4. rychlostni stupnen (5. sem nezkusal, ale aj to by mozna slo).
Este jeden problem co sa vyskytuje, tak je ze ted vzimne pri prepnuti z benzinu na LPG to trochu skubne (v lete neni to prepnuti poznat).
Spotreba na LPG 9.5l pri normalnim stylu jizdy, s plne zatizenym autem. Ale zatizeni na to asi nema moc vliv.
Na LPG to jede bez problemu, akorat mam problem s kolisanim otacek na volnobeh, ale za jizdy bez problemu.
Motor vytocim na LPG bezproblemu k omezovaci aj na 4. rychlostni stupnen (5. sem nezkusal, ale aj to by mozna slo).
Este jeden problem co sa vyskytuje, tak je ze ted vzimne pri prepnuti z benzinu na LPG to trochu skubne (v lete neni to prepnuti poznat).
-
motokarista
- Klubové ID: 2441
no ja to mam mesic namontovany, ale mam taky trosku problemy s otackama, neni uplne pravidelny chod na volnoveh, spotreba je okolo 12l ale jezdim porad mesto a nijak zvlast pomalu, benzinu mi to bralo 11 takze si myslim ze v norme, spotreba by mela vzrust o 10procent, nemam vanos nevim jak ty,bez vanosu je to ostrejsi ale ma to vetsi spotrebu