Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Je cítit benzín

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
motokuba
Klubové ID: 1557
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od motokuba »

Ahoj bmwáci :-)

Mám na Vás dotaz, jak auto déle stojí (2 a více dnů) je cítit v kabině benzín a mám pocit že ho i ubývá. Od kud by to mohlo téct?

A jeste dotaz vzhledem k tomu že se mě drží BMW smula (vysvětlím po koupi BMW 316 tak týden na to mi sousedka nabourala dveře, další 2 týdny na to mi borec naboural do zaního nárazníku) tak se chci zeptat jak se sundává zadní nárazník jelikož se na něho přijde podívat pojištovak jelikož mam levou stranu posunutou dopředu asi o 5cm :(

Děkuji předem
mira2

#2 Příspěvek od mira2 »

Ahoj , máš docela pech, když to tak čtu :(
1. Co se týče benzínu, tak jsem měl něco podobného a fak je, že jsem dost riskoval. Nastaruj motor a omrkni všechny hadičky. Některá muže být zpuchřelá a to je kámen úrazu, protože to může stříkat na svody, jak tomu bylo u mě :x Může to být i netěsnost u benzínové pumpy, tak sundej zadní sedák a nastartuj.Třeba to tam někde prosakuje.
2. Zadní nárazník sundaj nejlépe ze vnitř, s kufru. Defo-element je tam přištoubovaný tuším, že na třech nebo dvouch šroubech v levo i v pravo.
Druhá možnost je, že sundáš nárazník z venku. Je přidělaný na dvou dlouhých torxech a to ze spoda, aby nebyli vidět. Jednoduše se podíváš na nárazník ze spoda a uvidíš dvě hlavy torxu. Spíš doporučuji sundat ze vnitř, protože torxy budou jistě dost rezavé, pokud je někdo již nesundával.
Snad jsem Ti pomohl.
motokuba
Klubové ID: 1557
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od motokuba »

Tak nárazník se mi podařilo sundat v pohodě :-) a zdálnivě malé ťuknutí a posunutý nárazník se pěkně vyklubal :-)

mám prasklou výstuhuv nárazníku, ty tlumiče mám zaražené,ohlé čelo a jěště pár drobností.
A aby toho nebylo málo zustal jsem včera viset na patníku když jsem ho přejížděl a zničil jsem si levý přední blatník :evil:

Kdy mě ta smůla opustí :-)
Odpovědět