Ahoj uz si toho vsimam dlouho kdyz nastartuju a chvilku to bezi tak je citit v kabine benzin je to normalni? pak to prejde a neni citit vubec jen za studena
Tento dotaz by měl být směřován do jiného fóra, než je prodej vozů. Jinak myslím že to budou steřelé hadičky od nádrže, pravděpodobně pružný přechod mezi kovovýma hadičkama a motorem, někde pod sáním. Ale tento problém je tam už taky řešen, jen hledat. Já to dělal na M40B18.
V tomhle vlhkým a studeným počasí je to cítit víc než obyčejně. Čuchni si k motoru, ale dle mýho ti to normálně smrdí z výfuku. Já to taky cítím, a přitom mám všechno suchý, nikde ani kapka..
ja cejtim benzin po studenmy startu, i potom dyl, ale to je tim ze mam vadne zapalovani a jde mi mozna trochu benalu do vejfuku a mam propalejen katik, takze je to citit, mozna mate podobny problem, katalyzator v haji, diky spatnemu zapalovani (civka nebo svicka)
motokarista píše:zkus se podivat na hadicku co vede do listy od vstrikovacu nebo ty hadicky ktere vedou do palivoveho filtru, vetsino jsou uz ztrouchnivele a netesni