Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

imitace dřeva (polep, dekor interieru)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
calif

#1 Příspěvek od calif »

zdravim, uvazuju o koupi, ale neumim si to predstavit, ma nekdo prosim foto interieru po nalepeni???? jde to pak sundat aniz bych palubku a ostatni veci poskodil??
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

a jakej dekor máš namysli? Pokud originální díly tak tam se nic nelepí, vše je vyměnitelné... a najdeš v ETK ( ale bez fotek )
calif

#3 Příspěvek od calif »

castro píše:a jakej dekor máš namysli? Pokud originální díly tak tam se nic nelepí, vše je vyměnitelné... a najdeš v ETK ( ale bez fotek )
no ten co myslis bych samo rád a uplne nejraději :))) ale je
to dost drahy, co si budem povidat :)
mam na mysli tu imitaci, nekde je tu na to i inzerat, dale sem to videl na aukru, snad na vsechny typy aut, nikdy sem to na vlastni oci nevidel, stoji to asi kolem 2tis.
MartyE30
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MartyE30 »

Já jsem to měl a hned jsem to sundal, jde to normálně technickým benzínem, ani známka po lepidle :wink:
calif

#5 Příspěvek od calif »

MartyE30 píše:Já jsem to měl a hned jsem to sundal, jde to normálně technickým benzínem, ani známka po lepidle :wink:
hned sundal? to je to takovej hnus??
chrompacket

#6 Příspěvek od chrompacket »

na autoburze v Gliwicich v PL to jeden chlapik prodava snad na vsechny typy aut...imitace ruzneho dreva a hliniku a i barevnych odstinu vc. karbonu..stoji to cca 900,- na e36..je to takovy komplet co prodavaji na http://www.autodoplnky.cz za cca 3 lirty
calif

#7 Příspěvek od calif »

chrompacket píše:na autoburze v Gliwicich v PL to jeden chlapik prodava snad na vsechny typy aut...imitace ruzneho dreva a hliniku a i barevnych odstinu vc. karbonu..stoji to cca 900,- na e36..je to takovy komplet co prodavaji na http://www.autodoplnky.cz za cca 3 lirty
jo jo, to vsechno vim :) jen me zajima jestli to tu nekdo nema na aute, abych videl jak to vypadá, nikde kde to prodavaj nemaj fotku toho vyrobku v aute, vzhledem k tomu ze se to dela snad na vsechny auta, tak se jim ani nedivim.
premyslim ze to koupim a chci o tom neco vedet od nekoho kdo to ma nebo mel.....
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od castro »

calif píše:
chrompacket píše:na autoburze v Gliwicich v PL to jeden chlapik prodava snad na vsechny typy aut...imitace ruzneho dreva a hliniku a i barevnych odstinu vc. karbonu..stoji to cca 900,- na e36..je to takovy komplet co prodavaji na http://www.autodoplnky.cz za cca 3 lirty
jo jo, to vsechno vim :) jen me zajima jestli to tu nekdo nema na aute, abych videl jak to vypadá, nikde kde to prodavaj nemaj fotku toho vyrobku v aute, vzhledem k tomu ze se to dela snad na vsechny auta, tak se jim ani nedivim.
premyslim ze to koupim a chci o tom neco vedet od nekoho kdo to ma nebo mel.....
mrkni na http://www.streetpro.cz tam má Hanz carbon přímo v autě... ;-)
calif

#9 Příspěvek od calif »

castro píše:
calif píše:
mrkni na http://www.streetpro.cz tam má Hanz carbon přímo v autě... ;-)
nic tam nevidim, jen samotnou carbonovou konzoli. jde mi hlavne o to drevo, teda spis imitaci dreva tou samolepkou, staci fotka od nekoho kdo to v aute ma nalepeny
MartyE30
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od MartyE30 »

calif píše:
MartyE30 píše:Já jsem to měl a hned jsem to sundal, jde to normálně technickým benzínem, ani známka po lepidle :wink:
Je to fakt šeredný, můžu ti na mail poslat foto, pokud ho vyštrachám.
calif

#11 Příspěvek od calif »

MartyE30 píše:
calif píše:
moc bych prosil :)
mail calif.350@seznam.cz
MartyE30
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od MartyE30 »

máš to tam :wink:
calif

#13 Příspěvek od calif »

calif píše:
MartyE30 píše:
calif píše: hned sundal? to je to takovej hnus??
moc bych prosil :)
mail calif.350@seznam.cz
díky moc, nezda se mi to tak spatny, ja bych prave chtel hlavne tu stredovou konzoli :)))) no co clovek to jiny vkus :)
jeste nekdo s fotem?? nebo zkusenosti??
JIP

#14 Příspěvek od JIP »

Imitace čehokoliv NEBRAT!!! :savle:
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Maikl »

treba ve 46ce se mi libi hlinik nebo karbon
ale ve 36ce radsi cerna..
calif

#16 Příspěvek od calif »

JIP píše:Imitace čehokoliv NEBRAT!!! :savle:
heled, to je vec nazoru, 20tis nebo i vic za origo dily nedam, a dreveny dekor se mi libi, pokud by to vypadalo aspon trochu verohodne tak bych to bral, ale jelikoz sem to poradne nevidel, tak nemuzu soudit. navic se to da snadno odstranit a uvest do puvodniho stavu v pripade znelibeni :)
stormer

#17 Příspěvek od stormer »

napadá mě..co takhle ty dekory sundat a nechat kvalitně nalakovat??? To by nemuselo bejt špatný a snad ani ne tak drahý...
calif

#18 Příspěvek od calif »

stormer píše:napadá mě..co takhle ty dekory sundat a nechat kvalitně nalakovat??? To by nemuselo bejt špatný a snad ani ne tak drahý...
no ja zatim zadny dekor nemam, myslis jako ty dily ktery mohly byt ve dreve sundat a nechat nastrikat do barvy dreva??
stormer

#19 Příspěvek od stormer »

ty lišty co jsou v autě (mám e46): na palubce,na dveřích, kolem řadičky
JIP

#20 Příspěvek od JIP »

stormer píše:ty lišty co jsou v autě (mám e46): na palubce,na dveřích, kolem řadičky
E36 tam takové lišty nemá...

To Calif: Ony ty nalepovací dekory ale vůbec věrohodně nevypadají...ani trochu...
Já totiž mám ze slova IMITACE doslova kopřivku...
Vždycky mám třeba srandu z aut(většinou Fazoly a Fely), které mají na kapotě nalepené imitace výdechů, většinou v plastové černé(ne v barvě auta) a v 99% případu nalepené naopak. To si ti lidi vážně myslí, že s tímhle nesmyslem to opravdu vypadá líp?
Podobně je to s dekory v interiéru....a to dřevo nevypadá hezky ani origo od BMW... :roll:
Odpovědět