Vymontovanie radia Origo trva mne asi 30 sec ... Ked vies drzat krizovy srobovak v ruke a si zdatny v otacani s nim tak to bude trvat tebe asi 3min ... 2x krizovy srobik pod listou na pristrojovke ... medzikus na EURO radio stoji cca 800skk a ISO koncovka cca 700skk
Da se tam dát i dvoudinovka. Je potřeba vyšroubovat celý ten vnitřní plast, ve kterém je vložené radio a koupit dvoudinovou redukci - rámeček. Na Aukru jsem viděl dvoudin. se 7" dotykovým LCD kolem 10tis. Chce to jen trochu času a šikovnosti.
Ja uz jsem promyslel, ze nejlepsi ochranou proti zlodejum je nedavat si tam LCD Asi tam prozatim dam CD-MP3 Business player jakozto nejlevnejsi variantu a v budoucnu uvidim.
Kdyz uz jsme u toho, netusite, kde se da sehnat antenni redukce pro E46? (facelift mel jiny konektor na antenu nez moje E46 z unora 2001). Nasel jsem to zatim jen tady:
http://www.europeanautosource.com/produ ... cts_id=292
Tyhle adaptery objednávám ve Stualarmu v Praze, ale pozor, jen samotný adapter Ti nepomůže, musíš ještě připojit externí napájení anténního zesilovače, jinak nic nenaladíš.
hertz1 píše:Tyhle adaptery objednávám ve Stualarmu v Praze, ale pozor, jen samotný adapter Ti nepomůže, musíš ještě připojit externí napájení anténního zesilovače, jinak nic nenaladíš.
Kurna Muzu poprosit o odkaz na obe vecicky? Zrovna Stualarm jsem vcera prohlizel na webu, ale nenasel jsem nic. (Navic tam jde nakupovat jen s prislusnym ZL, ne?)
externi napajeni zesilovace neni potreba pripojis to na 5V vystupu na ovladani el. anteny a jede to...mam to tak taky
Navic iso redukce prechodka to umela.
hertz1 píše:Da se tam dát i dvoudinovka. Je potřeba vyšroubovat celý ten vnitřní plast, ve kterém je vložené radio a koupit dvoudinovou redukci - rámeček. Na Aukru jsem viděl dvoudin. se 7" dotykovým LCD kolem 10tis. Chce to jen trochu času a šikovnosti.
a jak tu dvoudinku tam das, kdyz mas pod tim klimu? to bys klimu musel dat niz do kastliku, ne? a to uz je asi dost slozity, ne?
Chtěl bych se zeptat. kámoš má origo na CD v e46. A chtěl by vědět jestli existuje něco kam by šlo připojit USB a píchnout třeba druhej konec jakoby na CD měnič....protože se mu to origo rádio líbí....
pokud jo, kde se to dá koupit a za kolik , nebo případně jiné řešení, krom výměny rádia....thx