Asi tak pred mesiac.som kupil BMW1.8is,E36 salon,rocnik:1994,benzin. Fungovalo na 100% asi tak 2tyzdne
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nejde nastarovat 1.8is,E36,rok:94
-
Jojo
Zdravim Vsechni..Mam taky problem s mojim BMW a potreboval by som od vas poradit?!..vopred Vam dakujem..
Asi tak pred mesiac.som kupil BMW1.8is,E36 salon,rocnik:1994,benzin. Fungovalo na 100% asi tak 2tyzdne
,az som bol raz vecer v meste a potom som odchadzal asi tak za 3hodky k autu sadnem startujem a nic!
Tocilo no vsak neodpalilo,akoby nedavalo stavu! Tak som to odtiahol domov,pozrel som cerpadlo,vycistil kontakty pobuchal po nom a nastartoval..asi tak na 2krat chytilo,potom zas nic a potom uz islo..skusal som to asi tak 20krat a chytilo..,Super
,bol som Happy! Asi tak za dva dni to iste odparkoval som odchadzam nastartovalo,ale nemohol som sa rozbehnut,otacky behali hore dole a skapinalo to,akoby som stracal benzin..az po chvile uplne zhaslo
A uz som ho nenatocil viac! Zas to iste doma,pozrel som sviecky,inducku,cerpadlo a nic! Potom som pomeral elektriku a nejde mi do kabla elektrika???! Cerpadlo funguje to som skusal na Bateriji..Este som pozrel poistku a nemam ani na poistke stavu???!...
Mohli by ste mi prosim poradit co este mam urobit???...ma to aj nejake Relatka ktore stym suvisia???...Dakujem za pomoc budem caka! Uz som zufali...
Mal som ho len 2tyzne a teraz nic! Pracujem v Irsku (Dublin),takze nemam moc na vyber ,ani Garaz ani naradie a servis bude asi drahy..Dikes..Cuz[/b][/i][/u][/quote][/url][/list]