noMrScully píše:Ja jsem na tom naopak, nemam na zadku nic a skoro mi to az bylo lito... zase to ma ale vyhodu v tom, ze pubosi s nejakym srotem nevi, co mam za motorizaci a kdyz si chteji na semaforech zazavodit, tak tech 231 koni je radne pouci
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
oznaceni na kufru
- Killca
- Klubové ID: 1648
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
michal09
- Klubové ID: 1407
No je fakt že vozit na prdeli s čistým svědomím 330i, by se mi taky líbilo a asi bych se za to ani nestiděl... Ale zase je to větší lákadlo pro závistivce...MrScully píše:Ja jsem na tom naopak, nemam na zadku nic a skoro mi to az bylo lito... zase to ma ale vyhodu v tom, ze pubosi s nejakym srotem nevi, co mam za motorizaci a kdyz si chteji na semaforech zazavodit, tak tech 231 koni je radne pouci
Aero a Dali_b: díky za příspěvky, kor s tím nahřátím jsem si to neuvědomil
na vsetko existuje odstranovac, aj na sekundove lepidlo alebo silikon. Len musis vediet cim to mas prilepene. Ja som mal originalny napis prilepeny nejakou silnou obojstrannou paskou, bolo to jasne vidiet aj pred tym ako som to daval dole, taka makka paska, asi 1 mm hruba.. Ak mas ten znak priamo na kapote bez nejakej skary, bude to asi nieco ine
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
myslíš to ne zrovna seriový porsche na strahově?Stepper píše:...a na sprintech se pak kazdej divi, jak je mozny, ze ti to tak jede vidcastro píše:já tam mam taky něco co tam nepatří...![]()
Já jsem tam dal 320i z pár důvodů... Tak jednak jsem byl hrozně ožralej...