Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M43- kucká a nakonec chcípne
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlapi mám problém,1,6 M43 -Dnes jsem jel po břečce a najednou mi začal motor kuckat až nakonec chípnul,když jsem přidal plyn tak to nepomohlo a stejně to chcíplo.Připadalo mi to jako kdyby docházel benzín,Někdy to třeba nechcípne a najednou to vyletí na 1100 otáček prostě jako ten benzín tam došel.Paliv. Čerpadlo fičí slyšim ho,jsem uplnej laik, takže co třeba odvzdušnění palivového systému a nebo paliv. filtr.Ani nevím kde ho hledat.Zjistím takovej problém na diagnostice???Dík a pište kdo má nějakej nápad.PROSÍM PS: posleedních 5 km se to ale zase chovalo normálně.SLyšel jsem názor že nemám kryt ze spod motoru a někde se tam dostala voda.Je to možný když jsem jel po té břečce???
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc asi to bylo tou vodou před chvilkou jsem to projel a asi 20km to už nedělá.Já vím že se tady na fóru asi spousta lidí potrhá smíchy ale furt se tu mluví o lambda sondě a já fakt netuším co to je a kde bych to našel.Nemohl bys mi to trochu objasnit???Prosím rád se přiučím ať nejsem furt tak blbej