Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problem s palivovym cerpadlem, prosim co nejvic rad!
Mam 325i e36, kdyz nastartuju je slyset jak vrci pravy palivovy cerpadlo, zvuk jako treba rozvadec nebo trafo, proste bzuci, to druhy cerpadlo neni slyset vubec, jen jako ze to srka pravidelne prerusovane! To jest muj dotaz, bezi obe cerpadla na stejno a berou stejne paliva? Nebo kdyz je jedno v pr... je to poznat pri jizde? A kdyz je jedno nemocny, bere to druhy cerpadlo o to vic aby vyrovnalo potrebu motoru a proto tak vrcibzuci?
no, ono to druhy hlavne neni cerpadlo, ale palivomer, podivej se do ETK (odkaz v hlavním menu vlevo)... cerpadlo tlaci do listy, z ni jde zbytek pres regulator tlaku z5 do nadrze, obe pulky jsou propojene (spojene nadoby) a hladina v nich je stejna... jestli ti dela cerpadlo nepravidelne divny zvuky (kvileni, skuceni), je na odchodu...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
dell
- Klubové ID: 715
Popisoval jsem tady na fóru jak jsem opravoval čerpadlo u tds. To co jsem měl venku, bylo z levé strany a současně s čerpadlem je tam i palivoměr, co jsou to potom za dráty které vedou do druhé nádrže?.bas2 píše:Dve cerpadla ma jedine V12.bmw326 píše:Mdobra, nekde sem slysel ze tam jsou dve.. A kdyz by bylo nakoply, jaky to ma vliv na jizdu, nebo na spotrebu...?
-
z3bmw
- Klubové ID: 849
přesný popis, dva plováky -poměrové snímání - větší přesnost kvůli kompu spotřebyPete píše:videl jsem u 3 různých typů e36 ze mají jen jedno čerpadlo a to v pravo i s plovákem a na druhe strane samotný plovák el. propojený s tím prvním pro presnejsí snímaní paliva při balanci v zatáčkách.Dve čerpadla ma snad opravdu jen V12![]()
cena noveho do 4tis. a za pouzite hlavne nedavej víc než 2