takze na ozdobu jo ??? a ja vul si myslel ze to sviti misto normalnich svetel jako krouzky jenom .... a ono jenom misto porakovacek jo ?? tak to je podel a daj se koupit i v bily barve ?? ale rikate efekt ok ?? no budu o tom premejslet
... tywoe.... tos nevěděl.... sis myslel, že ti to vosvítí cestu??? .... ale je pravda, že nový coupe a ještě u X3 jsem viděl denní svícení na jakoby AE...... už by tuning firmy mohly přijít s takovejma světlama na e46
Ty světla se nazývají origo Projektorový přední světla s Angel Eyes efektem, to znamení jen to že uprostřed je taková fakt silná dioda a na bocích je parkovačka, taky dioda, ale ta uprostřed svítí trošku víc do žluta a nedá se vymenit a ta na boku je bílá a dá se vyměnit do patice jako parkovačka.
hanzik píše:Zapojuje se to místo parkovaček a ty taky nemáj nějak extra svítit a musím uznat že to vypadá perfketně.Já mám modrý a pořád jsem z toho unešenej
modré mají policajti obzvlášť rádi...
já už AE e-e... buďto to nesvítí a nebo srašně moc.. a je to tuzing
BK píše:Já mám bílý + diody a je to efekt parkovaček, ale ty diody jsou tak "silný" že se na to dá jezdit po městě třeba na frajeřinu
myslíš v noci? nebo ve dne? každopádně ikdyby ve dne, když tě zastaví cajti víš co to znamená. A protože ty chuje co chtějí akorát pi*ovat nenávidim, tak už žádný takový kraviny na auto nedávám, jezdím s povinnou i nepovinou výbavou a mam vpohodě pneu aby si nemohli nic najít když si zrovna usmyslí že tamhletomu v bmw dají za něco pokutu...
takže pokud neudělám nějakej prokazatelnej přestupek , můžou mi ....
Já jezdím s normálně puštěnýma světlama, ale stejně si myslím že toho si policajti vůbc nevšímaj, naposledy mě akorát upozornili že mám co nejdřív navštívit pneuservis se zadníma gumama, ani folií na oknech si nevšimli. A tuzing to není, to by tam musely bejt neony a rychlý pruhy
já mam tyhle, jsou to teda komplet světla ale ty kroužky si můžeš dáj jak chceš, stejně tam máš drátek a záleží kam ho pájkou připevníš, jaá mam tady jako parkovačky a pak mam dole ještě diodky a ty sem napojil k normál světlům. tak jako tak pokud nebudeš svítit dálkáčema tak minimálně jeden kroužek na každý straně vidět bude:)
neony taky moc nehlídasj pokud nejsou modrý, měl sem na koktávce červený podsvícení LED a jako jeden fízl na mě ať mu to ještě ukážu že to chtěl taky na auto, pak sem vytáhl paty z Prahy a na Moravě sem hned platil 100,- za podsvícení,ale jinak to neřešej,většinou stačilo když sem to před nima vypnul a slíbil že už to zapínat nebudu:)
mno já jen že ted jednoho kluka zastavili na dálnici že blokuje levý pruh nebo co si to vymysleli... Byla noc, nikde ani auto a v pravym pruhu koleje, tak jel vlevo. Řekl že se vyhýbal překážce, tak se chvíli zamysleli a řekli: tak dostanete pokutu za modrý parkovačky a ještě se mu vysmáli do xichtu....
nevim mno, některý AE mi pak to auto zepředu připadá jak když šlápnete plotici na hlavu...
BK píše:Ty světla se nazývají origo Projektorový přední světla s Angel Eyes efektem, to znamení jen to že uprostřed je taková fakt silná dioda a na bocích je parkovačka, taky dioda, ale ta uprostřed svítí trošku víc do žluta a nedá se vymenit a ta na boku je bílá a dá se vyměnit do patice jako parkovačka.
Tak,tak taky mám AE kroužky svítí bíle,uprostřed mám 2 bílé diody,které svítí jako prase a na bocích mám bílé(néé klasické žluté) rozptylky parkovačky a efekt bomba!!!
Zdravim rozhodl jsem se že bych si chtěl dát do světel ty kroužky. Ale mám pár dotazu. Mam jedno světlo Hella a druhe Depo obhe H7. Jak těžky je to rzebrat a nebude tam potom zatékat do těch světel??? Jak těžký je vyndat ty světla ven??? Jak tam ty kroužky drží nebo je nutné to něčím prilepit??? A jak se zapojují normálně místo parkovašek???? Moc děkuji za odpovědi a rady .P.S mam E36 r.v. 96 sedan dik
Děkuji za odpověd. Nejsem mechanik ale stačila by mi jednoduchá odpověd. Nemohl sem ten návod najít tak sem to napsal do tohoto tématu. Kroužky ve světlech tu má dost lidí tak nevím v čem je problem??? Sorry že otravuju s takovou blbostí ale fakt si nevím rady a angel eyes se mi moc moc libi