Caute tak sem si sehnal kolecka origo BMW podle fotly, jsou to J7.5x16 ale je na nich napsane ET 15 a kdyz sem se dival do technicaku tak tam mam naspany ET 42 a obuti 225/50 16 jde mi o to jestli tam nemam dat mensi gumy aby to nedrhlo o lemy nebo nedelalo nejakou paseku popripade jestli ty kola tam vubec dam bez vytahovani lemu, resim to radsi ted nez blaznit na jare co s tim. diky za odpovedi
tak co mi radite? dat tam 205/50 16? ja nevim no ty kola jsou v super stavu akorad sem si blbec neuvedomil to et no jo no co ted uz, max je hodit dal a koupit jiny ale origo je origo, nechci tam davat nejaky po... alesia
No jak jsem se dival na ten inzerat tak tam pise et 41 ale ma tam hozeny 20 mm podlozky tak to uz ma et 21 tak 15 bych tam taky mohl dostat ne? a s tema krouzkama, tam muzu dat vymezovaky ne?
Tim píše:tak co mi radite? dat tam 205/50 16? ja nevim no ty kola jsou v super stavu akorad sem si blbec neuvedomil to et no jo no co ted uz, max je hodit dal a koupit jiny ale origo je origo, nechci tam davat nejaky po... alesia
ale jestli to jsou 16", tak to taky nejsou origo, ty se dělaly jen v 17".
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
asi takhle,mam repliky M tech ze sedana E36 v 15" origo jsou samo 17" maji Et 13 rafek 8" takze na patnactky docela masáž, mam 325i e36, na aute jsou bud lehce vytazene lemy nebo jen odrizla hrana, ale nebyt toho tak je tam nedam, neskrtaji o lemy ale o podbehy, takze radim nedavej to tam, ikdyz to s tim nizkym ET vypada dobre, majitel predemnou tam mel 17" s ET13, sice to taky slo ale prave od nej jsou prodreny ty podbehy, bez vytezni ti to asi fakt nepujde....