Zdar, mám dotaz ohledně čelního skla z vrakoviště - má to vůbec smysl? Našel jsem na netu nový od ca. 5800,- do 12000,- ale to je samozřejmě druhovýroba. Nevím, pořád mám takový pocit, že je lepší starší a origo než nový např. polské výroby, přes který bude blbě vidět... Díky za radu.
Ps:Budu to sice hradit z havarijky, ale rozpočtem (trefil sem srnu, takže toho je víc) a jakmile bych si nechal něco udělat v servisu na pojišťovnu, tak pak musím všechno přes servis a to nechci)
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Čelní sklo e46
Raději bych šel do nového než do toho z vrakáče.To starší bude mít proti přímému světlu milion malých teček a logicky je náchylnější k praskání atd.Mám E46 a samo od sebe mi nad zrcátkem prasklo v délce 5cm (podotýkám že auto nebylo bourané a do díry jsem nespadl).Koupil jsem nové značky NordGlas-(Polská značka) a super,vidím přes něj perfektně.Zkus hledat tuto firmu-koupily starší formu-myslím od Pilinktonu a dělají je dál,takže kvalita bude srovnatelná.Připrav se budeš platit dost za vodící gumu na okno..