Crazy píše:Cago, tak jsem si ho vzal oproti memu na skuzebni jizdu na par dni, prvni dojem je docela prijemny, automat me necekane prekvapil a celkove je to hodne dobry .jedine ze zatim jsem nepocitil rozdil tech 40kw navic, asi to bude tim automatem..tak co treba rychlej odpal?co myslite?
rozdíl 40kw je dost,chybu v automatu nehledej automaty maj lepší akceleraci jak manuali.
Možna si na to proste pořadně nedup
taky bych nerek ze automat je rychlejsi na sprint kdyz umis rychle radit tak automat si necucha a navic i testy i papiry udavaj vzdy automat o sekundu pomalejsi nez manual do e36 jedine manual automat do 5er nebo 7er to je bomba.ale to je otazka co si kazdy predstavuje
Crazy píše:Cago, tak jsem si ho vzal oproti memu na skuzebni jizdu na par dni, prvni dojem je docela prijemny, automat me necekane prekvapil a celkove je to hodne dobry .jedine ze zatim jsem nepocitil rozdil tech 40kw navic, asi to bude tim automatem..tak co treba rychlej odpal?co myslite?
je to v Česku zakořeněnej předsudek o automatech!všichni si myslí jak umí dobře a rychle řadit...a hle s křižovatky jim to dáš vo tři délky(auta) za vteřinu.
Tak.tak mám E36 323i v manuálu a kámoš Omegu 2.5TDi v automatu a vůbec se nečape na mě...ani ve sport režimu...automat ne-e...
je to v Česku zakořeněnej předsudek o automatech!všichni si myslí jak umí dobře a rychle řadit...a hle s křižovatky jim to dáš vo tři délky(auta) za vteřinu.
Tak dík za vyvedení z omylu.
e36 automat jsem nikdy neřídil
Novější BMW automaty budí pocit lepšího zrychlení oproti man. (aspon u mě teda)
Ale čisla mluví jasně
Tak.tak mám E36 323i v manuálu a kámoš Omegu 2.5TDi v automatu a vůbec se nečape na mě...ani ve sport režimu...automat ne-e...
Automat v trojce je asi nejvic akceptovatelny v kabru Jinak co se tyce tech rozjezdu...zkousel nekdo, jak efektivni je automat, pokud ridic omezuje stupen ? Pak defacto radi jak v manualu, ale ta prodleva mezi prerazenim v automaticke prevodovce je dle mne pak podobna jako v manualu...
Jo Hosi, po dnesnim ranu co jsem stim jel jak to bylo zmrzly tak jsem i trochu bal.(hrozne hazel s celym autem)pak se zas sklidnil a spotreba mi nesla pod 13L.coz na tu pomalou jizdu je az moc. tak ze diky bohu za tu skuzebni jizdu a dnes vecer se vraci zpet k majitelovy a muj Saloon jede taky dom a pekne svizne 1,2,3,4,5 diky vsem za rady.!!!
Crazy píše:Jo Hosi, po dnesnim ranu co jsem stim jel jak to bylo zmrzly tak jsem i trochu bal.(hrozne hazel s celym autem)pak se zas sklidnil a spotreba mi nesla pod 13L.coz na tu pomalou jizdu je az moc. tak ze diky bohu za tu skuzebni jizdu a dnes vecer se vraci zpet k majitelovy a muj Saloon jede taky dom a pekne svizne 1,2,3,4,5 diky vsem za rady.!!!
Citim nekde chybu mezi volantem a pedaly jinak se mi to nezda...
Teda, to zni jako provokace No nemyslim si ze, by to bylo tou vlozkou mezi volantem a sedackou. asi ten automat je vazne pro lenochy a neni to proste ono. to neni moje prvni BMW! , ale jsem rad ze jsem mohl porovnat automat s manualem.