Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

325iCoupe Aut.e36 VS 320iSedan Man.e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Crazy »

Ahoj Borci, mam e36 320i Vanos sedan-super auto, nezlobi, nic... ale nabidla se mi moznost koupit e36 325i Coupe :evil: v plne vybave ale automat. Tak si chci zeptat zda mate zkusenosti co a jak ma byt kdyz je to spatne, a zase nejake nevyhody ci naopak? A kolikpak to papa v automatu? Dekuju moc! 8)
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Leveler »

Automat žere tak o litr víc a kort v trojce bych se na to vyprdl.Do trojky jedině manuál.S automatem si neužiješ žádnu srandu..
CZAirwolf

#3 Příspěvek od CZAirwolf »

Leveler píše:Automat žere tak o litr víc a kort v trojce bych se na to vyprdl.Do trojky jedině manuál.S automatem si neužiješ žádnu srandu..
Jde to i s automatem :wink:
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Crazy »

Cago, no je za super cenu a vazne komplet v plne vybave a me to moc laka, ja tam totiz skoro nic nemam. jinak je to 5 st. automat, svezl jsem se stim necuka. pomalu se rozjizdi asi tak jak to ma delat spravne.jedine co me trochu brzdi je ten automat jako takovy... a vubec jak se popripade pak da prodat zatim jsem jich moc nevidel?Jak se k tomu stavite Vy?? Diky
Koby
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Koby »

crazy: Stavim se k tomu tak, že automat bych nechtěl ani do 7er, tak si to přeber :)
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od DC Výkonná rada »

to může říct jen hodně nevybouřenej jedinec, kterýho furt děsně baví mávat fofrklackem :lol:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
calif

#7 Příspěvek od calif »

mam 325i v manualu, jel sem i v 320 vykonově je to poměrne rozdil, pochybuji ze bude v plne vybave, takove BMW jsem jeste nevidel :)
automat pokud je udrzovany, byl v nem hlavne menen olej atd tak bych se ho nebal, kazdopande je to riziko v pripade vysypani je to dost darda na opravu, navic jak bylo receno je s tim tak trochu nuda, proste to neni ono, do sportaku patri šaltpáka :))
ja bych to asi nebral, a nasel podobny kousek v manualu.
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Crazy »

Ahoj, no co se tyce vybavy :abs, esp,asr,bila kuze.vyhrev sedaku+zrcatek,pc+digi klima+M packet+M podvozek+ samosvor(m3 trony 17´´) dovoz DE.+ OR technicak(kopie)..jak rikam, resim ten automat...jinak za 65 000,- ze znamosti a nouze po cashu..za cenu saloonu..no dnes jsem to dal do AM boklu (specealicte na Automaty)..hosi jdu do toho..coupe je coupe.. konec koncu za pokus nic nedas .Je to prece porad BMW! 8) Jak sem dam foto? Porad jsem jeste neposlal na registr CASH sorry..zaridim.. Diky :wink:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od DC Výkonná rada »

neudelas chybu, vcera sem jezdil s 325 E36 v automatu a pohodička a ve sportmodu dosti agresivni, nehledě o možnosti zamknout požadovaný rychlostní stupeň
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Crazy »

no jasne xenony... no tak na rok 93... :)
Koby
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Koby »

DC píše:to může říct jen hodně nevybouřenej jedinec, kterýho furt děsně baví mávat fofrklackem :lol:
nebo spíš extrémně uspává ježdění s automatem :)
bmwfil
Klubové ID: 687

#12 Příspěvek od bmwfil »

Pravda je taková, že s tím automatem se to hoodně blbě prodává, proto taky je za těch 65... Ale to poznáš časem sám, jestli ho vezmeš...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#13 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

bmwfil píše: Ale to poznáš časem sám, jestli ho vezmeš...
dobrá rada nad zlato.........
men
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od men »

Hle a když je za tuhle cenu ta 325i v aut.
Tak proč prostě neviměníš převodovku???To přece musí jít a sehnat manual převodovku nebude zas takovej problem ani cenovej.
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Crazy »

Teda Borci, to je tak 70%/30% co? hodit tam manual to by taky slo...jen ze proc.Ted jsem trochu rozhozeny no..ale porad me to tahne do te vyssi tridy.
men
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od men »

Crazy píše:Teda Borci, to je tak 70%/30% co? hodit tam manual to by taky slo...jen ze proc.Ted jsem trochu rozhozeny no..ale porad me to tahne do te vyssi tridy.

Hle musíš vedet co chceš.
Já bych si do 3er automat nedal možná víjmka(330xd kombajn)
Automat bych si 100% dal do 5er 7er X
takže pokud máš možnost koupit top e36 za malo penez tak bych to udelal!
Když tě automat bude jo štvát tak ta výjměna na manuala neni nejak složitá.
Je to jen otázka priorit.
:wink:
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Crazy »

Cago, tak jsem si ho vzal oproti memu na skuzebni jizdu na par dni, prvni dojem je docela prijemny, automat me necekane prekvapil a celkove je to hodne dobry .jedine ze zatim jsem nepocitil rozdil tech 40kw navic, asi to bude tim automatem..tak co treba rychlej odpal?co myslite? :P
men
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od men »

Crazy píše:Cago, tak jsem si ho vzal oproti memu na skuzebni jizdu na par dni, prvni dojem je docela prijemny, automat me necekane prekvapil a celkove je to hodne dobry .jedine ze zatim jsem nepocitil rozdil tech 40kw navic, asi to bude tim automatem..tak co treba rychlej odpal?co myslite? :P
rozdíl 40kw je dost,chybu v automatu nehledej automaty maj lepší akceleraci jak manuali.
Možna si na to proste pořadně nedup :D
rob2fab
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od rob2fab »

Crazy píše:Cago, tak jsem si ho vzal oproti memu na skuzebni jizdu na par dni, prvni dojem je docela prijemny, automat me necekane prekvapil a celkove je to hodne dobry .jedine ze zatim jsem nepocitil rozdil tech 40kw navic, asi to bude tim automatem..tak co treba rychlej odpal?co myslite? :P
je to v Česku zakořeněnej předsudek o automatech!všichni si myslí jak umí dobře a rychle řadit...a hle s křižovatky jim to dáš vo tři délky(auta) za vteřinu. :oops:
rob2fab
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od rob2fab »

rob2fab píše:
je to v Česku zakořeněnej předsudek o automatech!všichni si myslí jak umí dobře a rychle řadit...a hle s křižovatky jim to dáš vo tři délky(auta) za vteřinu. :oops:
navíc je s tím stašná ale srašná nuda 8)
Odpovědět