Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

teče do světel - H1 Bosch

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
krtek
Klubové ID: 2549

#21 Příspěvek od krtek »

Zdra mě se mlžili taky světla,tak jsem to nechal větrat a krása...nic se nemlží a měl jsem po problému. Teď už mám jiná s Angel eyes a no problem....
michal09
Klubové ID: 1407

#22 Příspěvek od michal09 »

krtek píše:Zdra mě se mlžili taky světla,tak jsem to nechal větrat a krása...nic se nemlží a měl jsem po problému. Teď už mám jiná s Angel eyes a no problem....

Konkrétní způsob větrání???

Tak už se klucíí dohodněte co se zamlženejma světlama, jestli větrat, nebo naopak utěsnit... Já bych řek že spíš větrat, neutěsňovat, páč když je to utěsněný, tak přes noc tam je venkovní teplota třeba 8st., ale když rozvítíš světla, jedeš, po hodině je vypneš, tak díky tomu, že se ten studenej vzduch ohřál na třeba 25st. a neni jak by se ten vzuch vyměnil, začne se to potit... Myslím že by to mohlo bejt to samí, jako když v zimě v lezeš do studenýho auta, nezapneš větrák, neotevřeš okno, nic. Během chvíle se ti začnout potit vokna, protože dejcháš teplej vzduch do studenýho a vzduch se nemá jak vyměnit, ale když zapneš vetrák, nebo otevřeš okýnka, mlžit se ti nic nebude... Alespoň myslim :wink: , ááámen :P
Slid
Klubové ID: 1699

#23 Příspěvek od Slid »

mám utěsněno a nemlží se :P
krtek
Klubové ID: 2549

#24 Příspěvek od krtek »

Nechat přes noc vyvětrat a pak dobře utěsnit a je po problému...
Mě se to vždycky stávalo,když jsem občas zajel s autem do myčky,tak pak se to začalo mlžit,ale jako docela dost,přes půlku světla no a na noc jsem odendal krytky světel a nechal větrat a 2 noci a světla o.k. a měl jsem pokoj... :potlesk:
wlado

#25 Příspěvek od wlado »

michal09 píše:[Myslím že by to mohlo bejt to samí, jako když v zimě v lezeš do studenýho auta, nezapneš větrák, neotevřeš okno, nic. Během chvíle se ti začnout potit vokna, protože dejcháš teplej vzduch do studenýho a vzduch se nemá jak vyměnit, ale když zapneš vetrák, nebo otevřeš okýnka, mlžit se ti nic nebude... Alespoň myslim :wink: , ááámen :P
Rosí sa ti auto, keď doňho nenastúpiš? NIe. Rosí sa preto, lebo tam nadýchaš vlhkosť. Takže tesniť.
Koby
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Koby »

mám utěsněno a nemlží se taky zatím a včera sem jel přes noc v takovm ypočasí že by to na 100% zamlžený bylo :) uvidíme co to bude dělat ádál, kažopádně díky slide :)
Odpovědět