Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Laděný výfuk na Tds-má to smysl?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No asi TDS kdyz od zacatku mluvi o TDSmikrotek píše:bmwfil píše:mikrotek píše:Já ti nevím, ale mám pocit že v naftě žádnej slušnej zvuk neuděláš.
Tak to se právě pleteš, kámoš má toho Remusa moooc pěkný...
No a můžeš mi napsat co tam má?? A jakej je to motor?

Sme na TDS dali jen trubku s koncovkama a taky dobry

já když jsem koupil auto tak sem měl místo klasika zadního tlumiče jen jakoby rezonátor, prostě průchozí tlumič s koncovkou, mělo to pěkný zvuk takový duňáček, ale při delších cestách mě to už sralo hlavně dálnice pro zadní pasažéry
nakonec jsem ho dal pryč a dal klasiku a užívám si ticha není nic lepšího 

Slid píše:já když jsem koupil auto tak sem měl místo klasika zadního tlumiče jen jakoby rezonátor, prostě průchozí tlumič s koncovkou, mělo to pěkný zvuk takový duňáček, ale při delších cestách mě to už sralo hlavně dálnice pro zadní pasažérynakonec jsem ho dal pryč a dal klasiku a užívám si ticha není nic lepšího
Jo, takle jsem to měl na e30 a mechanik říkal že má z toho rachotu "čtvercovou hlavu"

Ale tenhle je něco uplně jinýho... volnoběh decentní, uchu lahodící brumendo a když přidáš tak je ten zvuk pořád velmi příjemnej, žádnej řev a´la roura od kamen, prostě hezky podtrhující zvuk R6 motoru, ale žádnej rachot...
A jde mě o to sehnat buď ten samej, ale za lepší cenu jak v Renocaru maloobchod a nebo alternativu, ale stejně decentní (viz. možná můj druhý odkaz)...
bmwfil píše:Slid píše:já když jsem koupil auto tak sem měl místo klasika zadního tlumiče jen jakoby rezonátor, prostě průchozí tlumič s koncovkou, mělo to pěkný zvuk takový duňáček, ale při delších cestách mě to už sralo hlavně dálnice pro zadní pasažérynakonec jsem ho dal pryč a dal klasiku a užívám si ticha není nic lepšího
Jo, takle jsem to měl na e30 a mechanik říkal že má z toho rachotu "čtvercovou hlavu"![]()
Ale tenhle je něco uplně jinýho... volnoběh decentní uchu lahodící brumendo a když přidáš tak je ten zvuk pořád velmi příjemnej, žádnej řev a´la roura od kamen, prostě hezky podtrhující zvuk motoru, ale žádnej rachot...
A jde mě o to sehnat buď ten samej, ale za lepší cenu jak v Renocaru maloobchod a nebo alternativu, ale stejně decentní (viz. možná můj druhý odkaz)...
já měl taky pěknej zvuk žádný bordel, bylo to příjemný brumlání, ale v kabině to dunělo a to mě vadilo, jinak bych ho nechal

Slid píše:bmwfil píše:Slid píše:já když jsem koupil auto tak sem měl místo klasika zadního tlumiče jen jakoby rezonátor, prostě průchozí tlumič s koncovkou, mělo to pěkný zvuk takový duňáček, ale při delších cestách mě to už sralo hlavně dálnice pro zadní pasažérynakonec jsem ho dal pryč a dal klasiku a užívám si ticha není nic lepšího
Jo, takle jsem to měl na e30 a mechanik říkal že má z toho rachotu "čtvercovou hlavu"![]()
Ale tenhle je něco uplně jinýho... volnoběh decentní uchu lahodící brumendo a když přidáš tak je ten zvuk pořád velmi příjemnej, žádnej řev a´la roura od kamen, prostě hezky podtrhující zvuk motoru, ale žádnej rachot...
já měl taky pěknej zvuk žádný bordel, bylo to příjemný brumlání, ale v kabině to dunělo a to mě vadilo, jinak bych ho nechal
No tohle opravdu decentni, velmi decentni, ale mám pocit, že to auto jde plynuleji za plynem a asi je to lepší jak normál tlumič...
bmwfil píše:Slid píše:bmwfil píše:[quote="Slid"]já když jsem koupil auto tak sem měl místo klasika zadního tlumiče jen jakoby rezonátor, prostě průchozí tlumič s koncovkou, mělo to pěkný zvuk takový duňáček, ale při delších cestách mě to už sralo hlavně dálnice pro zadní pasažérynakonec jsem ho dal pryč a dal klasiku a užívám si ticha není nic lepšího
No tohle opravdu decentni, velmi decentni, ale mám pocit, že to auto jde plynuleji za plynem a asi je to lepší jak normál tlumič...[/quote]
to mě to zase přišlo úplně obráceně

-
- Kontaktovat uživatele:
No asi TDS kdyz od zacatku mluvi o TDSSlavisimo píše:mikrotek píše:bmwfil píše:[quote="mikrotek"]Já ti nevím, ale mám pocit že v naftě žádnej slušnej zvuk neuděláš.

Sem myslel jakej obsah vole. A mi chceš říct že když dáš jen trubku s koncovkou že to udělá nějakej zvuk?????? Tak to se asi bavíme každej o jiným zvuku.

-
- Kontaktovat uživatele:
No asi TDS kdyz od zacatku mluvi o TDSmikrotek píše:Slavisimo píše:mikrotek píše:[quote="bmwfil"][quote="mikrotek"]Já ti nevím, ale mám pocit že v naftě žádnej slušnej zvuk neuděláš.

Sem myslel jakej obsah vole. A mi chceš říct že když dáš jen trubku s koncovkou že to udělá nějakej zvuk?????? Tak to se asi bavíme každej o jiným zvuku.

Nerad se pletu do vášnivé debaty, ale borče, od začátku je řeč o 325 TDS čili 2,5 litr, šestival. A o tlumiči a ne jen o koncovce. Chce to číst trochu důkladněji