Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dotaz - 318is brutalne sjeta guma na vnitrni strane
Zdravim, chtel bych se zeptat, jestli s tim nekdo nema zkusenost:
Daval jsem ted zimni gumy a vsiml jsem si, ze leva zadni (co tam byla do ted) je na vnitrni strane brutalne sjeta. Jeste cca pred mesicem (to jsem auto kupoval) byla guma ok. Auto jede zatim uplne v pohode, nic nikde neboucha ani netahne do strany.
Kdyz jsem se pozorne podival, zda se mi, ze je kolo mirne vyklonene ze sve osy, jako by bylo ohnute rameno nebo co.
Nevite cim to muze byt ?
Diky za reakce
Daval jsem ted zimni gumy a vsiml jsem si, ze leva zadni (co tam byla do ted) je na vnitrni strane brutalne sjeta. Jeste cca pred mesicem (to jsem auto kupoval) byla guma ok. Auto jede zatim uplne v pohode, nic nikde neboucha ani netahne do strany.
Kdyz jsem se pozorne podival, zda se mi, ze je kolo mirne vyklonene ze sve osy, jako by bylo ohnute rameno nebo co.
Nevite cim to muze byt ?
Diky za reakce
-
- Klubové ID: 1684
- Kontaktovat uživatele:
mas to snizene?Mazer píše:Zdravim, chtel bych se zeptat, jestli s tim nekdo nema zkusenost:
Nevite cim to muze byt ?
Diky za reakce
pokud jo tak vzdy u bmw se vytvori tzv Áčka
pak se sjizdi vnitrky kol a nebo to rameno ale to bys poznal na zatackach!!!
hlavně by se to sjíždělo na obou kolech stejně, ale on má je jednozachy325 píše:mas to snizene?Mazer píše:Zdravim, chtel bych se zeptat, jestli s tim nekdo nema zkusenost:
Nevite cim to muze byt ?
Diky za reakce
pokud jo tak vzdy u bmw se vytvori tzv Áčka
pak se sjizdi vnitrky kol a nebo to rameno ale to bys poznal na zatackach!!!

presne tak sjizdi se jen jedno kolo ! Zajimalo by me hlavne jak se to mohlo stat - auto jsem kupoval pred mesicem, mam podezreni ze majitel o tom musel vedet kdyz mi to prodaval, pravdepodobne s tim musel nekde o neco bouchnout, jinak si nedovedu vysvetlit proc je krive jen jedno kolo... kazdopadne dik za odpovedi..
Negativní odklon neboli áčka na sjíždění pneu nemají až zas tak zásadní vliv. Samozřejmě pokud se nejedná o extrémní čísla. Já mám nastaveno kolem horní hranice, která je předepsaná pro M podvozek (2° vzadu a 1,5° vpředu) a pneu se sjíždějí rovnoměrně. 5000km po obutí nových pneu není vidět rozdíl mezi vnitřní a vnější stranou.
Měl bys to udělat následovně. Nechat překontrolovat uložení zadních ramen a ramena samotná. Pokud toto bude v pořádku, vem to na geometrii. Já sázim na velkou sbíhavost. Po koupi auta jsem řešil stejnej problém.
Měl bys to udělat následovně. Nechat překontrolovat uložení zadních ramen a ramena samotná. Pokud toto bude v pořádku, vem to na geometrii. Já sázim na velkou sbíhavost. Po koupi auta jsem řešil stejnej problém.
myslim, ze o acka se nejedna, jelikoz jak uz jsem psal nekolikrat vyse, sjizdi se jen jedno kolo a to vyrazne. Behem mesice (najel sem tak max 3000km) zmizel cca 3mm vzorek, z vnitrni casti gumy se stal "slick".
Odhaduju to na problem s ramenem, ohnute ci co. Behem jizdy ten problem neni absolutne poznat, zadny hluk, nic...
Odhaduju to na problem s ramenem, ohnute ci co. Behem jizdy ten problem neni absolutne poznat, zadny hluk, nic...