Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
lama dotaz :)
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
tapecy čeho? dveří? - jestli jo - pod madlem jsou 2 záslepky a pod nimi šroubky. Pokud mas bocni bagy tak je jeste jeden hajzlík (šroubek) pod krytkou s napisem airbagRandaal píše:zadrec, potřebuju poradit jak sundat tapecy u E36 coupé 1994 a pak ještě jak sundat tu mřížku na vejškový repro? thx lidi
jinak jsou tam hvězdičkový šroubky, tak si připrav násadky...
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
já to dělám obyč imbusem a v pohodě, ikdyž ty hvězdice mám taky užcastro píše:tapecy čeho? dveří? - jestli jo - pod madlem jsou 2 záslepky a pod nimi šroubky. Pokud mas bocni bagy tak je jeste jeden hajzlík (šroubek) pod krytkou s napisem airbagRandaal píše:zadrec, potřebuju poradit jak sundat tapecy u E36 coupé 1994 a pak ještě jak sundat tu mřížku na vejškový repro? thx lidi
jinak jsou tam hvězdičkový šroubky, tak si připrav násadky...
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
je to nacvaklý na takovejch bílejch bazmecích které se dají v bmw dokoupit asi za 3,-Kč, většinou se nějaký vylámou.Maikl píše:zatáhneš k sobě a vycvakneš, pak směrem nahoru, ale to už uvidíš..
začni třeba tak že zboku to prstama vypáčíš, postupně většinou odcvakám spodek a hořejšek vyřešim tak že škubnu, bacha ne moc, at nevyrveš repráček z drátku.. ten pak odpoj
Pravdepodobne sa ti nepodari zhodit to bez vylamania nacvakov, takze si dopredu kup nejaku zasobu. Jeden stoji asi dve koruny. Odsrobujes tie sroby pod madlami a po krajoch to mozes postupne vycvakavat. Neboj sa potiahnut, drzi to tam slusne, ale su to len umele nacvaky ktore su "jednorazovky".
7er. True definition of luxury. Yours.
je to tak jak píšou, jinak když budeš opatrný a budeš za to tahat přesně u domečku kde jsou nácvaky tak nevylomíš ani jeden a při zandání postupuj zase od shora a pak teprve si to dej na dírky a jen zase nacvakej postupně, já třeba na ně dávám silikon bobek, ono lépe to drží a pak když je vycvakáváš a utrhne se tak zase pěkně drží ten cvok pohromadě a nepraskne a ten silikon jde nakonec rukou dolu.Ty cvoky jsou uni používaj se u hodně automobilek, pokud to máš do BMW daleko zastav se kde prodávaj díly na auta, vytáhnou katalog a tam už uvidíš.
Slid píše:je to tak jak píšou, jinak když budeš opatrný a budeš za to tahat přesně u domečku kde jsou nácvaky tak nevylomíš ani jeden a při zandání postupuj zase od shora a pak teprve si to dej na dírky a jen zase nacvakej postupně, já třeba na ně dávám silikon bobek, ono lépe to drží a pak když je vycvakáváš a utrhne se tak zase pěkně drží ten cvok pohromadě a nepraskne a ten silikon jde nakonec rukou dolu.Ty cvoky jsou uni používaj se u hodně automobilek, pokud to máš do BMW daleko zastav se kde prodávaj díly na auta, vytáhnou katalog a tam už uvidíš.
no ono je děsně vtipný, že já v BMW dělám, ale nemáme vlastní servis, tak proto k tomu nemám přístup
Randaal píše:Slid píše:je to tak jak píšou, jinak když budeš opatrný a budeš za to tahat přesně u domečku kde jsou nácvaky tak nevylomíš ani jeden a při zandání postupuj zase od shora a pak teprve si to dej na dírky a jen zase nacvakej postupně, já třeba na ně dávám silikon bobek, ono lépe to drží a pak když je vycvakáváš a utrhne se tak zase pěkně drží ten cvok pohromadě a nepraskne a ten silikon jde nakonec rukou dolu.Ty cvoky jsou uni používaj se u hodně automobilek, pokud to máš do BMW daleko zastav se kde prodávaj díly na auta, vytáhnou katalog a tam už uvidíš.
no ono je děsně vtipný, že já v BMW dělám, ale nemáme vlastní servis, tak proto k tomu nemám přístup
jo a výškové repro mřížku sundáš tak že zevnitř u výškáče odšroubuješ kroužek a tím celou mřížku a domek výškáče vyndáš, pokud chceš vyndat i výškáč tak je tam nacvakanej v domku
to je to co jsem nechtělSlid píše:Randaal píše:Slid píše:je to tak jak píšou, jinak když budeš opatrný a budeš za to tahat přesně u domečku kde jsou nácvaky tak nevylomíš ani jeden a při zandání postupuj zase od shora a pak teprve si to dej na dírky a jen zase nacvakej postupně, já třeba na ně dávám silikon bobek, ono lépe to drží a pak když je vycvakáváš a utrhne se tak zase pěkně drží ten cvok pohromadě a nepraskne a ten silikon jde nakonec rukou dolu.Ty cvoky jsou uni používaj se u hodně automobilek, pokud to máš do BMW daleko zastav se kde prodávaj díly na auta, vytáhnou katalog a tam už uvidíš.
no ono je děsně vtipný, že já v BMW dělám, ale nemáme vlastní servis, tak proto k tomu nemám přístup![]()
jo a výškové repro mřížku sundáš tak že zevnitř u výškáče odšroubuješ kroužek a tím celou mřížku a domek výškáče vyndáš, pokud chceš vyndat i výškáč tak je tam nacvakanej v domku