Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

lama dotaz :)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Randaal

#1 Příspěvek od Randaal »

zadrec, potřebuju poradit jak sundat tapecy u E36 coupé 1994 a pak ještě jak sundat tu mřížku na vejškový repro? thx lidi
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

Randaal píše:zadrec, potřebuju poradit jak sundat tapecy u E36 coupé 1994 a pak ještě jak sundat tu mřížku na vejškový repro? thx lidi
tapecy čeho? dveří? - jestli jo - pod madlem jsou 2 záslepky a pod nimi šroubky. Pokud mas bocni bagy tak je jeste jeden hajzlík (šroubek) pod krytkou s napisem airbag ;-)

jinak jsou tam hvězdičkový šroubky, tak si připrav násadky... ;-)
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Spajky »

castro píše:
Randaal píše:zadrec, potřebuju poradit jak sundat tapecy u E36 coupé 1994 a pak ještě jak sundat tu mřížku na vejškový repro? thx lidi
tapecy čeho? dveří? - jestli jo - pod madlem jsou 2 záslepky a pod nimi šroubky. Pokud mas bocni bagy tak je jeste jeden hajzlík (šroubek) pod krytkou s napisem airbag ;-)

jinak jsou tam hvězdičkový šroubky, tak si připrav násadky... ;-)
já to dělám obyč imbusem a v pohodě, ikdyž ty hvězdice mám taky už :? nevim proč tam nedaly normální křížák :D
Randaal

#4 Příspěvek od Randaal »

dobře, pokud to odmontuju, tak jak to pak sundám? abych něco neulomil....nahoru, do strany? a to jsou tam jen ty dva šroubky? ty jsem tam našel, ale navíc mi tam překážely madla :(
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Maikl »

zatáhneš k sobě a vycvakneš, pak směrem nahoru, ale to už uvidíš..
castro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od castro »

Maikl píše:zatáhneš k sobě a vycvakneš, pak směrem nahoru, ale to už uvidíš..
je to nacvaklý na takovejch bílejch bazmecích které se dají v bmw dokoupit asi za 3,-Kč, většinou se nějaký vylámou.

začni třeba tak že zboku to prstama vypáčíš, postupně většinou odcvakám spodek a hořejšek vyřešim tak že škubnu, bacha ne moc, at nevyrveš repráček z drátku.. ten pak odpoj ;-)
boby06

#7 Příspěvek od boby06 »

no vona zase takova otazka pro lamy to neni.ja takhle zlikvidoval jeden vejskac a tapec to taky lehce vodnesl. At zije forum :)
100RM
Klubové ID: 675

#8 Příspěvek od 100RM »

Pravdepodobne sa ti nepodari zhodit to bez vylamania nacvakov, takze si dopredu kup nejaku zasobu. Jeden stoji asi dve koruny. Odsrobujes tie sroby pod madlami a po krajoch to mozes postupne vycvakavat. Neboj sa potiahnut, drzi to tam slusne, ale su to len umele nacvaky ktore su "jednorazovky".
7er. True definition of luxury. Yours.
castro
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od castro »

ono se jich nejvíc vyláme když to tam někdo neumí nacvaknout zpět... :D
Randaal

#10 Příspěvek od Randaal »

nesnášim, když se něco vylamuje :evil: kua......kde to seženu nejrychleji ty cvočky?
Slid
Klubové ID: 1699

#11 Příspěvek od Slid »

je to tak jak píšou, jinak když budeš opatrný a budeš za to tahat přesně u domečku kde jsou nácvaky tak nevylomíš ani jeden a při zandání postupuj zase od shora a pak teprve si to dej na dírky a jen zase nacvakej postupně, já třeba na ně dávám silikon bobek, ono lépe to drží a pak když je vycvakáváš a utrhne se tak zase pěkně drží ten cvok pohromadě a nepraskne a ten silikon jde nakonec rukou dolu.Ty cvoky jsou uni používaj se u hodně automobilek, pokud to máš do BMW daleko zastav se kde prodávaj díly na auta, vytáhnou katalog a tam už uvidíš.
Randaal

#12 Příspěvek od Randaal »

Slid píše:je to tak jak píšou, jinak když budeš opatrný a budeš za to tahat přesně u domečku kde jsou nácvaky tak nevylomíš ani jeden a při zandání postupuj zase od shora a pak teprve si to dej na dírky a jen zase nacvakej postupně, já třeba na ně dávám silikon bobek, ono lépe to drží a pak když je vycvakáváš a utrhne se tak zase pěkně drží ten cvok pohromadě a nepraskne a ten silikon jde nakonec rukou dolu.Ty cvoky jsou uni používaj se u hodně automobilek, pokud to máš do BMW daleko zastav se kde prodávaj díly na auta, vytáhnou katalog a tam už uvidíš.

no ono je děsně vtipný, že já v BMW dělám, ale nemáme vlastní servis, tak proto k tomu nemám přístup :D
Slid
Klubové ID: 1699

#13 Příspěvek od Slid »

Randaal píše:
Slid píše:je to tak jak píšou, jinak když budeš opatrný a budeš za to tahat přesně u domečku kde jsou nácvaky tak nevylomíš ani jeden a při zandání postupuj zase od shora a pak teprve si to dej na dírky a jen zase nacvakej postupně, já třeba na ně dávám silikon bobek, ono lépe to drží a pak když je vycvakáváš a utrhne se tak zase pěkně drží ten cvok pohromadě a nepraskne a ten silikon jde nakonec rukou dolu.Ty cvoky jsou uni používaj se u hodně automobilek, pokud to máš do BMW daleko zastav se kde prodávaj díly na auta, vytáhnou katalog a tam už uvidíš.

no ono je děsně vtipný, že já v BMW dělám, ale nemáme vlastní servis, tak proto k tomu nemám přístup :D
:lol:

jo a výškové repro mřížku sundáš tak že zevnitř u výškáče odšroubuješ kroužek a tím celou mřížku a domek výškáče vyndáš, pokud chceš vyndat i výškáč tak je tam nacvakanej v domku
Randaal

#14 Příspěvek od Randaal »

Slid píše:
Randaal píše:

:lol:

jo a výškové repro mřížku sundáš tak že zevnitř u výškáče odšroubuješ kroužek a tím celou mřížku a domek výškáče vyndáš, pokud chceš vyndat i výškáč tak je tam nacvakanej v domku
to je to co jsem nechtěl :D no holt se do toho budu muset pak pustit no :lol:
Odpovědět