Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	cental zamykani
schemu a hledej vodice z danych dveri ..bud tam bude impulz jak ma byt ...nebo je propiskni ....ale vsadil bych se ze su nekde procvaknute.....Huska píše:Kluci prosím o radu z jiného soudku. V autě mi nefunguje ovládání centrálu ze dveří řidiče (z kufru jde správně a zamkne/odemkne vše) myslel jsem že to budou vadné microspínače v motorku tak jsem ho vyměnil ale žádná změna. Auto mělo originál alarm, ale údajně je vystříhaný a nefunguje. Chci rozchodit central od řidiče a už si nevím rady kde hledat chybu. Na testu BMW mi píše "Terminal R"
thle treba jen hledat ....
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se v tom dnes rýpal a opravdu mi nešel do ovládacího kabelu proud tak jsem ho připojil na jiný zdroj přes pojistku, ale vyskytl se mi další problém. Když zamknu ze dveří řidiče nezamkne se nádrž a kufr, když to zamču z kufru, zamkne se vše. Mám pocit že bude chyba v řídící jednotce (grund modulu) ... všechny kabely k motorkům jsou spojené v jedné svorkovnici (bílé i modrobílé kabely)... nějaká rada kde ted hledat chybu?jordeeman píše:schemu a hledej vodice z danych dveri ..bud tam bude impulz jak ma byt ...nebo je propiskni ....ale vsadil bych se ze su nekde procvaknute.....Huska píše:Kluci prosím o radu z jiného soudku. V autě mi nefunguje ovládání centrálu ze dveří řidiče (z kufru jde správně a zamkne/odemkne vše) myslel jsem že to budou vadné microspínače v motorku tak jsem ho vyměnil ale žádná změna. Auto mělo originál alarm, ale údajně je vystříhaný a nefunguje. Chci rozchodit central od řidiče a už si nevím rady kde hledat chybu. Na testu BMW mi píše "Terminal R"
thle treba jen hledat ....
 Born to be for BMW
 Born to be for BMW  
  344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d 
- 

Fx   
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Oživuju téma, protože od té doby jsem s tím stihl bojovat až teď. Moje poznatky:jurasis píše:Takže jsem na to trochu koukal a můj názor je tento:
Dálkové ovládání: pin 17 LOCK (+13 DOUBLE ), 4 UNLOCK
samo nezapojené u aut bez dálky
Odemčení klíčem: LOCK pin: 14-řidič, 15-spolujezdec, 16-kufr UNLOCK pin: 1-řidič, 2-spolujezdec, 3-kufr
neproměřeno, až bude víc času, třeba ověřím
Řešení pro auta bez dálky:
zkusit pin 17 doplnit (jestli podporuje ř.j.)
když pojede, není co řešit, když ne, zapojil bych alarm na pin 14(LOCK)+ 13 přes diodu(DOUBLE) a pin 1(UNLOCK)
Zkusil jsem zapojení na pin 1 a 14 a výsledek: nula. Pak jsem teprve vyhrabal multimetr a zjistil, že na těch pinech to vypadá tak, že na jednom je při odemčeném autě 12V a na druhém nula, při zamčeném to je naopak.
EDIT: Tak bylo špatné jen napojení na +12V, ale teď zas hledám další chybu
 Na dálkový to funguje perfektně, ale když zamknu klíčem, tak se zamkne jen ten konkrétní zámek
 Na dálkový to funguje perfektně, ale když zamknu klíčem, tak se zamkne jen ten konkrétní zámek  No a ještě mi nechodí double lock, ale to vidím jen jako dočasný problém, protože jsem ho prostě zatím nedozapojil (nebyl už čas)
 No a ještě mi nechodí double lock, ale to vidím jen jako dočasný problém, protože jsem ho prostě zatím nedozapojil (nebyl už čas)- 

Fx   
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Jedu to teď přes 17 LOCK, 4 UNLOCK, spojení pinů 17 a 13 s diodou i bez nemá efekt, double lock mi to prostě nedělá. A klíčem se už centrál neaktivuje, ani čudlíkama v autě. Já se...Fx píše:Takže spojení pinů 17 a 13 double lock neřeší, obnovil jsem původní zapojení a úplně odpojil jednotku dálky a přesto mi nechodí centrál na klíč v zámku, nezamyká mi nádrž vůbec. Děsím se, že jsem něco odpálil...Motorek u nádrže je ale OK, na UNLOCK reaguje bez problémů.

- 
				chimerra
- Klubové ID: 1059
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si ted procetl asi 5 temat, ale vubec tomu nerozumim... koupil jsem novej dalkovej central i s jednotkou a potrebuju to nekam zapojit... Muze mi prosim nekdo poradit, jako pro debila, jak a co s tim mam udelat? Mam svazek 12-ti dratku ruznch barev a jednu krabicku do ktere prijde konektor co je na tech dratkach... ale co s tema dratkama... asi jsem fakt lama!   

nebo nekdo z brna co by mi s tim pomohl prosim???

nebo nekdo z brna co by mi s tim pomohl prosim???

- 
				Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že stejný problémy  Mně to od řidiče nezamkne nádrž,tže double lock v háji...pokud ale zamknu od spolujezdce,zamkne se nádrž a kufr,ale zase ne řidič,dojezd oken + šíbru je fkční..no a teď hledej,kde je chyba
  Mně to od řidiče nezamkne nádrž,tže double lock v háji...pokud ale zamknu od spolujezdce,zamkne se nádrž a kufr,ale zase ne řidič,dojezd oken + šíbru je fkční..no a teď hledej,kde je chyba  + mi nefachčí,že když při zamčeném autě někdo veme za kliku,osvětlí se interiér,ale to si myslím má souvislost s tím nefkčním DL
 + mi nefachčí,že když při zamčeném autě někdo veme za kliku,osvětlí se interiér,ale to si myslím má souvislost s tím nefkčním DL

Mně to od řidiče nezamkne nádrž,tže double lock v háji...pokud ale zamknu od spolujezdce,zamkne se nádrž a kufr,ale zase ne řidič,dojezd oken + šíbru je fkční..no a teď hledej,kde je chyba
  Mně to od řidiče nezamkne nádrž,tže double lock v háji...pokud ale zamknu od spolujezdce,zamkne se nádrž a kufr,ale zase ne řidič,dojezd oken + šíbru je fkční..no a teď hledej,kde je chyba  + mi nefachčí,že když při zamčeném autě někdo veme za kliku,osvětlí se interiér,ale to si myslím má souvislost s tím nefkčním DL
 + mi nefachčí,že když při zamčeném autě někdo veme za kliku,osvětlí se interiér,ale to si myslím má souvislost s tím nefkčním DLRád bych ti helfl, ale s časem je to bídachimerra píše:2 LUBEC: tak mi to dolso, ale jsem asi jeste vetsi lama nez jsem myslel. Ne lama, uplnej debil asi, vubec netusim co s tim mam delat
Nebyl by nekdo z brna co by mi s tim naprimo nepomohl please....
Nebo to dam nejakymu elektrikarovi...
Jsem zostuzen

- 
				chimerra
- Klubové ID: 1059
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem porad v pasti, byl jsem ted pracovne dost casove bidne a o vikendu jsem se dival na ty nakrasy a asi jsem pablb ale nechapu ani carku, holt elektrika kope e je muj nepritel, proto jsem chtel pozadat o pomoc, nebo radu kdo by to v brne mohl zvladnout namontovat do e36compact. ja jsem v pasti
jak trapne priznani neschopnosti 

doporučuju p. Zikmunda - servis BMW v Moravanech: 602 542 303chimerra píše:tak jsem porad v pasti, byl jsem ted pracovne dost casove bidne a o vikendu jsem se dival na ty nakrasy a asi jsem pablb ale nechapu ani carku, holt elektrika kope e je muj nepritel, proto jsem chtel pozadat o pomoc, nebo radu kdo by to v brne mohl zvladnout namontovat do e36compact. ja jsem v pasti