Mohl by mi někdo poradit jak se u E46 s origo H7 nastavujou světla? Vpředu na parabole zezadu jsou dvě kolečka na křižovej šroubovák.Jendo kolečko je uprostřed a druhé je na kraji přistupné skrz otvor vedle blatníku.Je to prostřední kolečko na štolování dálkové paraboly a to krajní na potkávací? Ale čím se pak nastavuje jak to světlo má svítit do stran? Na to jsme tam nenašly žádný nastavovací element. Mám světla bez čoček.Díky.
Tak to nechápu.jako že tam jsou jen dva štolováky pro obě světla dohromady? Nebo to jen blbě chápu?.Ty světla nejsou bouraný a nic ulomenýho ale prostě když mi svítěj potkávačky dobře tak dálky mi svítěj na měsíc
a vidim jen ty dvě kolečka štolovací co jsou vidět na fotce
Hm takže tam musim mít jinej problem když prostě potkávačky seřidim dle toho přistroje jak se s tiom seřizujou světla a pak dalkový svitěj do nebe.A když svitěj dálky dobře tak zas potkávačky svitěj moc dolu.Ale žárovky tam mám daný dobře.
Radim046 píše:Hm takže tam musim mít jinej problem když prostě potkávačky seřidim dle toho přistroje jak se s tiom seřizujou světla a pak dalkový svitěj do nebe.A když svitěj dálky dobře tak zas potkávačky svitěj moc dolu.Ale žárovky tam mám daný dobře.
A seš si jistej? Protože jinak to moc smyslu nedává...
Tak se dobrovolně přiznám.Prolížel jsem znova ty žárovky v potkávačkách.A jelikož ty patice mám dost omrmlaný a jsou tam ulomený ty malinký zobáčky tak se mi podařilo opravdu dát žárovku obráceně.Takže problem vyřešen