díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nejde nastartovat E36
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
jestli točí nechytá, tak to mi dělali špatný uhlíky v alternátoru. někdy to chytlo ale třeba až po delší době, ale nikdy když jsem chtěl a dělalo to že to chytlo, chcíp jsem to a už to nešlo. Taky si zkus jestli nemáš někde zkrat, odpoj jeden pól z baterky ( třeba + ) a mezi ten drát k plusu a plusem na baterce přilož žárovku, jestli se při vypnutém klíčku rozsvítí žárovka, někde to bere proud, a možná to může být klidně v tom altíku, mě to teda tak dělalo, ale klidně to muže být něco jinýho, težko takhle říct, nechci blbě radit.izziusek píše:Prosím o radu-večer jsem zaparkoval(normal všechno v pohodě)a ráno nechtěla chytnout(startuje ale nechytá),byla dost slabá baterka tak jsem dal jinou a stejně nic...nemá vubec snahu![]()
díky
-
klanuk
- Klubové ID: 728
- Kontaktovat uživatele:
no ale tu jiste nema kdyz ma r.v92 a motor jiste m40 a ty m43. Prvne zjisti jestli ti jde benzin a jestli hazi jiskru.Lukybar píše:Měl sem to same. Byla to jednotka zapalování nebo tak myslim ze se to tak jmenuje. Je to ta vec ze ktere jdou kabely rovnou do svicek takova krabicka. Zkus zmerit napeti jestli ti ho dava. Me zniceho nic odesla jak popisujes. Stala me cca 4000
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Já nedávno řešil problém,baterka z ničehonic podle BC klekla na 9-10V místo 12cti,startovalo to na dobrý slovo,ale spíš ani to ne,vyčistil se startér a je to jak nový,když byl venku,zkusil sem ho zaprasenej protočit,točil pomaličku,rozebral se,vyčistil se a točí jak divej,nechápu,proč tak kleklo napětí,baterka je OK,nevím,jesli to může mít souvislost,ale od tý doby mi přestal problikávat kroužek AE
Nebo někde byla špatná kostra,ví bůh