Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M pruziny
no kdyz se k tomu nikdo nema... Mam pocit, ze original pruziny byly cerny. Pokud to, co ti nabizi, jsou skutecne original pruziny z M3, tak bych je byt tebou nebral, protoze jsoum stavene na hmotnost M3, ktera je zrejme jina, nez hmotnost tveho vozu.
Pokud jde o pruziny z M paketu, tak ty jsou take z duvodu hmotnosti na kazdy model jine a take se lisi podle vybavy.
Muj zaver: ja bych si to na auto nedal ani zadarmo, kdyz bych nevedel, co to je za pruziny a na jaky model jsou urceny. Ale jelikoz nekteri jedinci jsou schopni dat na auto podvozek treba z fabie, tak uz se nad nicim nepozastavuju. Tak delej, co ti srdce a rozum napovi.
Pokud jde o pruziny z M paketu, tak ty jsou take z duvodu hmotnosti na kazdy model jine a take se lisi podle vybavy.
Muj zaver: ja bych si to na auto nedal ani zadarmo, kdyz bych nevedel, co to je za pruziny a na jaky model jsou urceny. Ale jelikoz nekteri jedinci jsou schopni dat na auto podvozek treba z fabie, tak uz se nad nicim nepozastavuju. Tak delej, co ti srdce a rozum napovi.
Mam sedana 325i...nevim jestli se ta hmotnost moc lisi...a ten znamej co mi nabiz ty pruziny je predchozim majitlem toho auta...rika ze ty pruziny na tom mel pri koupi..ale vymenil je za serii, protoze to bylo dost tvrdy...jo a malem jsem zapomel jsou tam tam ted tlumice Bilstein se serijiovema pruzinama.