Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
podsvícení přepínače světel u E36
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Zdarec
, po dlouhý době jsem si večer vzpoměl, že se chci mrknout pod přepínač světel, jestli tam je žárovka, protože vše mi v autě (318i,r.94) svítí jak má, jen přepínaní světel mi nijak nesvítilo.... Tak jsem to odmontoval a kdesi v trubičce jsem našel žárovku - prasklou, tak jsem jel koupit new, dám tam novou a teď se dostávám k tomu problému...
Prostě mi žárovka svítí furt, resp. vždy, když otočím klíčkem, ale všechno ostatní podsvícení se spíná až se světlama... To je první věc a druhá je to, že nemůžu podvícení u této žárovky regulovat. Klasicky vlevo pod volantem mám regulátor výšky předních světel - funguje a regulátor celkového podsvícení budíků, BC atd..- taky funguje. Ale když točím s tím trimrem regulace pro podsvícení, všechno se reguluje stejně. Ve tmě je to dobře vidět, buď přidám svítivost nebo uberu a je to vše absolutně sjednocené až na již zmíněnou žárovku pod přepínačem... Takže se mi to nějak nezdá, pokud pomocí regulátoru si určuju i svítivost žárovky v popelníkcích, musí se to dát regulovat i pod přepínačem.... Nevíte někdo kam šáhnout? Po čem se podívat atd...??? Díky za odp..
-
michal09
prosím?
To je nějaký divný ne? Tak si v noci sice stáhneš osvětlení budíků, aby tě neosilnovaly, ale hned vedle ti svítí do ksichtu nepoměrně intenzivněji podsvícení přepínače světel... přijde mi to padlý na hlavu, všechno je perfektně sladěné a tohle bude jinak? Nechce se mi tomu věřit, i to že to svítí jako jediné, než zapnu světla mi je divný...
(i když logický to je, abych mohl ty světla rozsvítit, potřebuju vidět na to, kde se rozsvicej...
)
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
-
sadamcx65
Vyšroubuj šroubek, který je vidět zespoda.4am píše:mě to nesvítí vůbec, jakou si mám koupit žárovku a jak se do toho dostanu - dík za radu
(přepínač světel)
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
kde najdu mototechnu?sadamcx65 píše:Vyšroubuj šroubek, který je vidět zespoda.4am píše:mě to nesvítí vůbec, jakou si mám koupit žárovku a jak se do toho dostanu - dík za radu
(přepínač světel)Potom už jenom vytáhnout nejdřív za spodek, protože nahoře to má ještě packu, za kterou to je zaháknutý. A musíš odšroubovat ten svazek kabelů a potom už jde vytáhnout plastová bílá trubička ve které je žárovka
tu si vem a zajdi si s ní do mototechny 12V 1,2W
žarovka se da koupit v bmw
-
michal09
Hele, ty jo další pro mě novinka...zero píše:no tak si to možná zkus v noci. Ono totiž to "osvětlení přepínače světel" při vypnutých světlech svítí víc, než při zapnutých.
JaraX: Mototechna, benzínka, elektro, Auto Kelly, Elit, OBI, Hornbach atd... Žárovečku seženeš kdekoli, tuším že se prodávají v páru (kupoval jsem je v OBI) a stojí 40 - 50kč....
A to je prave ta chyba, ze tam vetsina lidi da spatnou zarovicku. Spravne tam ma byt 0,36W !! Vzpomnel jsem si na to, protoze jsem ji taky pred rokem menil a kupoval jsem ji v renocaru spolecne s dalsimi dily.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=35
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=35

a vpravo Killca